Bu sistemi alırsam 1 yıl sonra satılır mı yoksa eski olduğu için satılmaz mı?Aga üst seviyede birçok PC var aksine uygun fiyatlı yok
türkiye piyasasında hemen eskimez ama yeni çıkacak kartların performansı ve amd nin yeni hamleleri önemli. aynı paralara daha iyi kartlar çıkarsa bu sene bunların yüzüne bakılmaz olur. ama düşük ihtimal tabiBu sistemi alırsam 1 yıl sonra satılır mı yoksa eski olduğu için satılmaz mı?
Satılır ama ya aynı aldığın fiyattan gider yada biraz daha düşük belki gider çünkü her sene yeni yeni parçalar yeni sistemler çıkıyorBu sistemi alırsam 1 yıl sonra satılır mı yoksa eski olduğu için satılmaz mı?
Vallahi çok korkuyorum alırım elimde patlar diye üniyede gidicem mezuna kalıcam laptop da lazım olucak.türkiye piyasasında hemen eskimez ama yeni çıkacak kartların performansı ve amd nin yeni hamleleri önemli. aynı paralara daha iyi kartlar çıkarsa bu sene bunların yüzüne bakılmaz olur. ama düşük ihtimal tabi
Evet doğru ama seneye elimde kalmasından ve zarar etmekten çok korkuyorum ben.Satılır ama ya aynı aldığın fiyattan gider yada biraz daha düşük belki gider çünkü her sene yeni yeni parçalar yeni sistemler çıkıyor
Niye kör topal?Ekran kartı kör topal. Ama tam dediğim gibi oldu.
Alıntıyı görüntüle
Ekran kartı kör topal. Ama tam dediğim gibi oldu.
Alıntıyı görüntüle
Soğutması varla yok arasında. 12100F yerine 10105F kullanıp keşke şu ekran kartı 1660ti evo falan olsaydı. Ben öyle yapılır diye düşündümNiye kör topal?
Ekran kartı kör topal. Ama tam dediğim gibi oldu.
Alıntıyı görüntüle
Bizden çatal bıçak seti kazandın hocam tebrikler
Miningte 33.5 mh 80w çekiyor. Fan %55. Sıcaklık maks 45 oldu. Ayrıca windowsSoğutması varla yok arasında. 12100F yerine 10105F kullanıp keşke şu ekran kartı 1660ti evo falan olsaydı. Ben öyle yapılır diye düşündüm
Mining sıcaklığının önemi yok benim gpu 100W' da fan off iken 60 dereceyi geçmiyo zaten.Miningte 33.5 mh 80w çekiyor. Fan %55. Sıcaklık maks 45 oldu. Ayrıca windows