CRØXY
80+ Silver
Dahası
ölmesini bekleme yedeklemek için
cünkü performans full sons of the forest açtım bunda hiç texture yüklenmeme gibi sorun cıkmadı geçte acılmadı ölümsüz diskSağlık bu kadar düşük iken performans nasıl 100% olabiliyor
biraz bilgisayarı fazla tokatladım kapanana kadar tokatlıyodum ondanDiske ne yaptınız ? Nasıl bu hale geldi
ben diski darp ettim ondan böylebende 10 senelik hdd var sağlığı 100 nasıl oluyo ?
bence öyle değil her et yenmek ister her harddisk ömrünü tamamlamalıdırHard disk
nereden bakıyoruz sağlığınaAlıntıyı görüntüle şuan değerler bu max ömrüne 30 gün civarı verdi ben coktan bu süreyi geçirdim diskte herhangi bir sorun yok sizce içindekilerini yedeklemelimiyim
https://www.hdsentinel.com bunu indir baknereden bakıyoruz sağlığına
hdsentinelnereden bakıyoruz sağlığına
buna nerden bakılıyor açıklar mısınAlıntıyı görüntüle şuan değerler bu max ömrüne 30 gün civarı verdi ben coktan bu süreyi geçirdim diskte herhangi bir sorun yok sizce içindekilerini yedeklemelimiyim
Aklın varsa yedelersinAlıntıyı görüntüle şuan değerler bu max ömrüne 30 gün civarı verdi ben coktan bu süreyi geçirdim diskte herhangi bir sorun yok sizce içindekilerini yedekleme