PurpleWebb
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 610
Yedek diskin falan yoksa Google Drive'a yedekle, en kısa sürede de diskini değiştir derim. Bozulmadan halletmeye çalış, ne olur ne olmaz.
içinden bilgileri alırken bilgisayar çöküyor o kadar kolay değil o işYedek diskin falan yoksa Google Drive'a yedekle, en kısa sürede de diskini değiştir derim. Bozulmadan halletmeye çalış, ne olur ne olmaz.
Kolay gelsin hocam ne diyeyimiçinden bilgileri alırken bilgisayar çöküyor o kadar kolay değil o iş![]()
Diske ne yaptınızAlıntıyı görüntüle şuan değerler bu max ömrüne 30 gün civarı verdi ben coktan bu süreyi geçirdim diskte herhangi bir sorun yok sizce içindekilerini yedeklemelimiyim
Vallahi diskteki veriler Allaha emanetmişde o kadar dayanmışAlıntıyı görüntüle şuan değerler bu max ömrüne 30 gün civarı verdi ben coktan bu süreyi geçirdim diskte herhangi bir sorun yok sizce içindekilerini yedeklemelimiyim
Hdd'ye tarife uygulayan @Dwayne :Diske ne yaptınız? Nasıl bu hale geldi
Umarım banlanmam .
787 batsectör nedir masallah adam rekor kafa atmış resmen
Sağlık bu kadar düşük iken performans nasıl 100% olabiliyorAlıntıyı görüntüle şuan değerler bu max ömrüne 30 gün civarı verdi ben coktan bu süreyi geçirdim diskte herhangi bir sorun yok sizce içindekilerini yedeklemelimiyim
Hocam yedekle direk bekle bende de böyle oldu bir anda bozuldu hdd her şey gittiAlıntıyı görüntüle şuan değerler bu max ömrüne 30 gün civarı verdi ben coktan bu süreyi geçirdim diskte herhangi bir sorun yok sizce içindekilerini yedeklemelimiyim