- Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır bu psular kötü degıl bu gamegaraj psu kast edıyorumPSU markalarına göre iyi olduğunu düşünüyorsunuz yanlış biliyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun PSUsu mu kötü.
hayır bu psular kötü degıl bu gamegaraj psu kast edıyorumPSU markalarına göre iyi olduğunu düşünüyorsunuz yanlış biliyorsunuz.
Bunun PSUsu mu kötü.
7000'e 1660S alınmaz diyorum 3600 1660S öner diyorsun.benımde butcem fazla yok arkadslar dıyorum kı 3600+ 1660super lı ve saglam ssd ve psu su olan sıstem toplayın bende alayım
22 yasındayım bende dıyorum kı gayet ıyı anlıyorum kardesım neden zoruna gıdıyor kı dıyorum kı bak acıkca sanaYa Allah için sen kaç yaşındasın kardeşim. Gerçekten çileden çıkarttın beni forumda ilk defa birine bu kadar sinirlendim. Anlama yetini mi kaybettin yoksa ben mi anlatamıyorum derdimi.
Onlarda Orta ve Düşük Bütçeli Sistemler için uygun.hayır bu psular kötü degıl bu gamegaraj psu kast edıyorum
hocam o zman bende dıyorum kı o zaman bana 7k ya bundan daha guzel sıstem onerın bende alayım dıyorum7000'e 1660S alınmaz diyorum 3600 1660S öner diyorsun.
İYİ GÜNLER!
Kimse senin keyfinin kölesi değil önerimizi beğenmiyorsan, İYİ GÜNLER!hocam o zman bende dıyorum kı o zaman bana 7k ya bundan daha guzel sıstem onerın bende alayım dıyorum
hocam neden zorunuza gıdıyor anlamıyorum kı bana attıgın sıstemde ssd yok sonra atmıssın m2 olmayan ssd ustune gamegaraj psu lu kasaİmam kendi bildiğini okurmuş, kendisi ne isterse yapsın biz öneriyi verdik.
Daha iyisi Game Garajda diyoruz sevmiyorsanız biz ne yapalım?hocam o zman bende dıyorum kı o zaman bana 7k ya bundan daha guzel sıstem onerın bende alayım dıyorum
aga valla komıksınız hepınız sallıyorsunuz 7k ya bundan daha ıyısını toplarım dıye ama ıcraat sıfırKimse senin keyfinin kölesi değil önerimizi beğenmiyorsan, İYİ GÜNLER!
at lınkını bakayım kardesım arkadasın dedıgı sıstem mıDaha iyisi Game Garajda diyoruz sevmiyorsanız biz ne yapalım?
Zaten kötü bişi demiyorsun kihocam neden zorunuza gıdıyor anlamıyorum kı bana attıgın sıstemde ssd yok sonra atmıssın m2 olmayan ssd ustune gamegaraj psu lu kasa
ben kötü birsey demıyorum bence
@DonanımFikir senin bir tane rehberin vardı atsana bulamadım.aga valla komıksınız hepınız sallıyorsunuz 7k ya bundan daha ıyısını toplarım dıye ama ıcraat sıfır
bırınızde toplayamadınız karsıma r3 3100 lu sıstemle cıkmayın
at lınkını bakayım kardesım arkadasın dedıgı sıstem mı
hocam zaten senın attıgın sısteme kotu demedım sadece dedım kı mesela ben rtx 2060 lı o sıstemı alsam dıyorum ustune guzel psu ve m2 ssd alsam butce olarak rahat 1k oynar dıyorum o zamanda anlamı kalmıyorZaten kötü bişi demiyorsun ki
Tabi tercihlerin önemlide forumdakiler senin için en f/P öneriyi yapıyor bu kötü bişiyse daha önermeyelim sana