Neler Yeni

70.000k Max sistem toplama yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alparslan Koç
Bence 4080 al geç bekleme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sence https://www.gaming.gen.tr/urun/5519...2-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
Bu sistem mi yoksa bu sistem sistem mi
Kesinlikle 1.

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Keloğlan 🆚sinek
e tabi hocam performansa göre ben 4070 beğenmiyorum iyi kart değil 7800xt sistem istersen alabilirsin ucuza o güzel kart.
Coil whine sesi çok fena bide benim başıma gelirse onun sesini çekemem geçen okuyodum birinin başına gelmiş sesi kafamı ağrıttı ya çok fazla çıkıyo sesi

e tabi hocam performansa göre ben 4070 beğenmiyorum iyi kart değil 7800xt sistem istersen alabilirsin ucuza o güzel kart.
Sağolun hocam ama ben 7800 xt almam o Coil whine sesi varken benim başıma gelir bide tüm şansızlık lar beni buluyo

Sağolun hocam ama ben 7800 xt almam o Coil whine sesi varken benim başıma gelir bide tüm şansızlık lar beni buluyo zaten

bazen 1 şeyi değiştiriyom başıma gelmeyen şansızlık kalmıyo kesin bişi olur diyom artık işimi sağlama almazssam başıma daha büyük işler geliyo bi şeyi yapmadan önce 10 defa düşünüyom

Son düzenleme:

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
ulaş dursun
Coil whine sesi çok fena bide benim başıma gelirse onun sesini çekemem geçen okuyodum birinin başına gelmiş sesi kafamı ağrıttı ya çok fazla çıkıyo sesi

Sağolun hocam ama ben 7800 xt almam o Coil whine sesi varken benim başıma gelir bide tüm şansızlık lar beni buluyo

Sağolun hocam ama ben 7800 xt almam o Coil whine sesi varken benim başıma gelir bide tüm şansızlık lar beni buluyo zaten
coil whine nvdia kartta da olabiliyor hocam firmayla alakalı artık kartlar güçlü bobinlerden çok elektrik akımı geçiyor coil whine genel bir problem.

Top Bottom