Beyler İçinde Termal Macun Olursa İyi Olur Önerilerinizi Bekliyorum
Gametech FREEZER HD1.0 Rainbow İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gametech FREEZER HD1.0 Rainbow İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gametech FREEZER HD1.0 Rainbow İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 333,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Beyler İçinde Termal Macun Olursa İyi Olur Önerilerinizi Bekliyorum
aralarında çok bir fark yoktur ikiside 2 bakır borulu vce 9cm fanlı. ucuz olanı alman daha mantıklı.Snowman m200 mü daha iyi bu mu
Fiyatı iyi alınabilir.AMD Wraith Prism LED RGB Islemci Sogutucu | ITOPYA
AMD Wraith Prism LED RGB Islemci Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile B07GKRR5WR ITOPYA'dawww.itopya.com
Belki
aga bunun içinden termal macun çıkar mıGametech Freezer HD2.0 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gametech Freezer HD2.0 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gametech Freezer HD2.0 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 269,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
aga 1 yıl önce 220 TL'ye en ucuz fiyatı ile aldım t6yı nasıl 120 TL'ye alcakBundan 1 yıl önce yazsaydın
Snowman t6 ultra yada X6 Bakır borulu sğutma önerebilirdim ama bu devirde 150 TL gibi fiyata snowmanın m4 gibi bir soğtucusu vardı o olabilir.
Hocam çıkmaz tahminimce,çıksa da pek kaliteli olmaz.a
aga bunun içinden termal macun çıkar mı
Çıkıyor.a
aga bunun içinden termal macun çıkar mı