Hocam senin boy uzun benden bayaBuyrun hocam tıpatıp aynı konu. Bende motor arıyorum.
70K Başlangıç Motoru Önerisi
Öncelikle iyi forumlar. A2 ehliyet alma sürecindeyim. Max 70K bütçeye başlangıç motoru önerisi istiyorum. Sıfır veya ikinci el fark etmez. Boy 1.98 Kilo 85 . Aklımda Drift L var ama bindiğimde küçük kalır gibime geliyor. Bu bütçede motor önerilerinizi bekliyorum.forum.donanimarsivi.com
abi valla yok kronik sorunu 2 tanıdık var birisi motoru güzel kullanan diğeri acemi hayvan gibi davranıp motorun anasını ağlattı yani kullanışına bağlı o kadar hayvan gibi kullanılmadığı sürece ibre bozulmayıp gaz teli kopmuyorDrift l nin kronik sorunları çok hocam baktım da bugün
Bilmiyorum knk valla yt videolarında çoğunlukla kronik sorunlarında bahsedip duruyorlardıabi valla yok kronik sorunu 2 tanıdık var birisi motoru güzel kullanan diğeri acemi hayvan gibi davranıp motorun anasını ağlattı yani kullanışına bağlı o kadar hayvan gibi kullanılmadığı sürece ibre bozulmayıp gaz teli kopmuyor
Nk 250 nasıldır hocam 80 k ya zor geliyo gerçi amaHocam 125cc piyasasında hepsi sorunlu bu yüzden drift l önereceğim en azından bi sorun çıktığında kolayca halledebilin zaten bakkala gitseniz parçasını vereceklerdir
Acemiliğinizi drift l ile attıktan sonra güzel bir motora geçmeniz önerimdir
Hem piyasası aktif hemde parçası daha ne ararsın![]()
Hocam o modellerde kullanılıyor ama önerim japondur asla üzmezBilmiyorum knk valla yt videolarında çoğunlukla kronik sorunlarında bahsedip duruyorlardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nk 250 nasıldır hocam 80 k ya zor geliyo gerçi ama
Hocam dirift l ile rks 125 r arasındayım şuanZontes s250 tavsiye ederim 90-75 arası piyasası var dominar250 ye kadar tokatlamadığı motor yokAlıntıyı görüntüle