70 80 k arası başlangıç motoru

Tümer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
229
Dostlar 2 aya a2 ehliyeti alıcam şimdiden kafamda fikir oluşması açısından 70 80 k arası motor önerir misiniz
Boyum 185
Kilom 120

herkes driftl alıyor

Drift l nin kronik sorunları çok hocam baktım da bugün

Buyrun hocam tıpatıp aynı konu. Bende motor arıyorum.

Buyrun hocam tıpatıp aynı konu. Bende motor arıyorum.

Hocam senin boy uzun benden baya 😅

Hocam 125cc piyasasında hepsi sorunlu bu yüzden drift l önereceğim en azından bi sorun çıktığında kolayca halledebilin zaten bakkala gitseniz parçasını vereceklerdir
Acemiliğinizi drift l ile attıktan sonra güzel bir motora geçmeniz önerimdir
Hem piyasası aktif hemde parçası daha ne ararsın :D

Drift l nin kronik sorunları çok hocam baktım da bugün
abi valla yok kronik sorunu 2 tanıdık var birisi motoru güzel kullanan diğeri acemi hayvan gibi davranıp motorun anasını ağlattı yani kullanışına bağlı o kadar hayvan gibi kullanılmadığı sürece ibre bozulmayıp gaz teli kopmuyor

abi valla yok kronik sorunu 2 tanıdık var birisi motoru güzel kullanan diğeri acemi hayvan gibi davranıp motorun anasını ağlattı yani kullanışına bağlı o kadar hayvan gibi kullanılmadığı sürece ibre bozulmayıp gaz teli kopmuyor
Bilmiyorum knk valla yt videolarında çoğunlukla kronik sorunlarında bahsedip duruyorlardı
Post automatically merged:

Hocam 125cc piyasasında hepsi sorunlu bu yüzden drift l önereceğim en azından bi sorun çıktığında kolayca halledebilin zaten bakkala gitseniz parçasını vereceklerdir
Acemiliğinizi drift l ile attıktan sonra güzel bir motora geçmeniz önerimdir
Hem piyasası aktif hemde parçası daha ne ararsın :D
Nk 250 nasıldır hocam 80 k ya zor geliyo gerçi ama

Bilmiyorum knk valla yt videolarında çoğunlukla kronik sorunlarında bahsedip duruyorlardı
Post automatically merged:

Nk 250 nasıldır hocam 80 k ya zor geliyo gerçi ama
Hocam o modellerde kullanılıyor ama önerim japondur asla üzmez

Zontes s250 tavsiye ederim 90-75 arası piyasası var dominar250 ye kadar tokatlamadığı motor yok
Screenshot_2023-12-15-10-45-58-982_com.miui.gallery.jpg

Geri