TUF serisi ROG serisine göre daha sorunlu diye gördüm internette ama bilmiyorum. GameGaraj'daki bilgisayarın özellikleri de çok iyi duruyor. Baya kararsız kaldım.ROG kullanması hem keyifli hem de yüksek performanslı. Onu deneyimlemiş birisiyim.
Konfigürasyonlarına ve fiyatlarına baktığımzda, hazır kampanyada varken ROG Trendyol 'u önerirdim.
Biraz daha yükselirim dersen şu modeli kestirdim. İşlemci ve en güncel ekran kartıyla darboğaz sorunu yaşayacağını düşünmüyorum. yüksek performansı direkt sergiler
![]()
ASUS TUF Gaming A16 FA608PP-QT031 8GB RTX 5070 Ryzen 9 8940HX 32GB RAM 1TB SSD 16İNÇ WQXGA 165Hz - Fiyatı, Yorumları
ASUS TUF Gaming A16 FA608PP-QT031 8GB RTX 5070 Ryzen 9 8940HX 32GB RAM 1TB SSD 16İNÇ WQXGA 165Hz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Çok haklısın ama o yorumun. light gaming TUF kasalarında geçerli. RTX xx70 ve üzeri ekran kartlı ürünlerde sorun yok.TUF serisi ROG serisine göre daha sorunlu diye gördüm internette ama bilmiyorum. GameGaraj'daki bilgisayarın özellikleri de çok iyi duruyor. Baya kararsız kaldım.