70 bin TL render için laptop önerisi

ROG kullanması hem keyifli hem de yüksek performanslı. Onu deneyimlemiş birisiyim.
Konfigürasyonlarına ve fiyatlarına baktığımzda, hazır kampanyada varken ROG Trendyol 'u önerirdim.
Biraz daha yükselirim dersen şu modeli kestirdim. İşlemci ve en güncel ekran kartıyla darboğaz sorunu yaşayacağını düşünmüyorum. yüksek performansı direkt sergiler

ROG kullanması hem keyifli hem de yüksek performanslı. Onu deneyimlemiş birisiyim.
Konfigürasyonlarına ve fiyatlarına baktığımzda, hazır kampanyada varken ROG Trendyol 'u önerirdim.
Biraz daha yükselirim dersen şu modeli kestirdim. İşlemci ve en güncel ekran kartıyla darboğaz sorunu yaşayacağını düşünmüyorum. yüksek performansı direkt sergiler

TUF serisi ROG serisine göre daha sorunlu diye gördüm internette ama bilmiyorum. GameGaraj'daki bilgisayarın özellikleri de çok iyi duruyor. Baya kararsız kaldım.

TUF serisi ROG serisine göre daha sorunlu diye gördüm internette ama bilmiyorum. GameGaraj'daki bilgisayarın özellikleri de çok iyi duruyor. Baya kararsız kaldım.
Çok haklısın ama o yorumun. light gaming TUF kasalarında geçerli. RTX xx70 ve üzeri ekran kartlı ürünlerde sorun yok.
Garaj özellikleri de güzel ama negatif yorumlar garaj için de var maalesef. Bu model için değil tabi çünkü ön sipariş 30 Haziran 'da kargolancak ve gönderilecek. sonra yorumlar çıkacak çok uzun süre.
Erazerlara ne dersin peki? F/P güzel ürünler

Bilmiyorum aşırı kararsız kaldım galiba gamegarajdan alıcam ama kroniği vesaire nasıldır hiçbir fikrim yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,429
Üyeler
183,427
Son üye
tayfuneser1903
Geri