Karta baktım kartta fan yok pasif soğutmayla normal. 15w güç çekiyor köprü.Yüksek bence max 55-60 civarı olmalı.
işlemci 5800x3d hocam imzada yazan sistem değiştibence baya yüksek hocam işlemci 5600x sanırım eğer 5900x falan olsa normal olabilirdi ama bu halde bir sıkıntı var
aynen S modellerinde fan olmuyormuş hocamKarta baktım kartta fan yok pasif soğutmayla normal. 15w güç çekiyor köprü.
yani hocam aslında kabul edilebilir fakat klimalı ortamda bu sıcaklık olduğunu söylemeniz biraz sıkıntı oldu ama sorun yaratacağını sanmamişlemci 5800x3d hocam imzada yazan sistem değişti
Harici bi fan montajlayamıyor musunuz köprüye üflemesi için?işlemci 5800x3d hocam imzada yazan sistem değişti
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen S modellerinde fan olmuyormuş hocam
klimalı ortamda çalışıyor yan kapak açık kasanın rtx 3090 ve 5800x3d takılı anakartta işlemci sıcaklığı biraz yüksek sadece 80 derecelere ulaşıyor oyunlarda soğutucu msi corelquid k360
5800X3D bu kadar ısınıyor mu ya 360mm sıvı soğutmayla 80 dereceişlemci 5800x3d hocam imzada yazan sistem değişti
aynen S modellerinde fan olmuyormuş hocam
klimalı ortamda çalışıyor yan kapak açık kasanın rtx 3090 ve 5800x3d takılı anakartta işlemci sıcaklığı biraz yüksek sadece 80 derecelere ulaşıyor oyunlarda soğutucu msi corelquid k360
Sanırım daha önce de konu açmıştınız kocaman Ekran kartınız vardı şimdi hatırladım.zor hocam ekran kartı orayı kapatıyor baya
valla ben de anlamadım hocam bu kadar ısınıyor muymuş dedim termal macun olarak noctua nt-h1 kullandım5800X3D bu kadar ısınıyor mu ya 360mm sıvı soğutmayla 80 derece
aynen hocam açmıştım anakart garantiye gitmeden önceki konumdu5800X3D bu kadar ısınıyor mu ya 360mm sıvı soğutmayla 80 derece
Sanırım daha önce de konu açmıştınız kocaman Ekran kartınız vardı şimdi hatırladım.