JynOx
80+ Bronze
Tekrardan attıklarıma da bak istersen.Bu mouse görmemiştim güzel ama hiper şuan daha önde benim icin
Tekrardan attıklarıma da bak istersen.Bu mouse görmemiştim güzel ama hiper şuan daha önde benim icin
BakıyorumTekrardan attıklarıma da bak istersen.
Aga içime sinmediMouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11.com
Mouse ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Mouse modelleri için hemen tıklayın.m.n11.comMouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11.com
Mouse ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Mouse modelleri için hemen tıklayın.m.n11.com
O su an 100 tlGamepower bane vardı 60 a aldım bende 2 yıl oldu
Şuan ne kadar ve foto veya int sitesi atarmisinGamepower bane vardı 60 a aldım bende 2 yıl oldu
O su an 100 TL
Fiyatı 100 olmuşŞuan ne kadar ve foto veya int sitesi atarmisin
İşte bütçe sıkıntı ağa bide PC yukseltiomFiyatı 100 olmuş
Aga içime sinmedi
Bide PC 4gb hynix ram var benim aynisindan bir tane daha alicam ve GTX 750 ti alicam işlemci i5 2400 3.1 GHz darboğaz yasarmiyim ve oyunlarda pubg fortnite 1080 p dusuk ayarlarda kaç FPS alirimİşte bütçe sıkıntı ağa bide PC yukseltiom
PhilipsHangisi sinmedi
Bence a101 e git orada hali hazirda satilan mouse u al burada söylenenlerden daha kötü performans vermezMouse'un sol ve sağ tıkı 2 basışta 1 i basmıyor güzel bir mouse önerir misiniz bütçeye uygun.
Sadece philips yok ki orda bir suru attimBide PC 4gb hynix RAM var benim aynisindan bir tane daha alicam ve GTX 750 ti alicam işlemci i5 2400 3.1 GHz darboğaz yasarmiyim ve oyunlarda PUBG fortnite 1080 p dusuk ayarlarda kaç FPS alirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Philips