Neler Yeni

70 TL(son limit) için mouse önerir misiniz?

adilazak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Adil Azak
Bide PC 4gb hynix RAM var benim aynisindan bir tane daha alicam ve GTX 750 ti alicam işlemci i5 2400 3.1 GHz darboğaz yasarmiyim ve oyunlarda PUBG fortnite 1080 p dusuk ayarlarda kaç FPS alirim
Ekran kartını tamamen besler hatta siteye göre ekran kartı işlemcin için çok güçsüz kalıyor buda sonuç olarak işlemcinin tamamen kullanılmaması demek Valorantta 100-120 fps civarı alırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Uğur
Sadece philips yok ki orda :D bir suru attim
Pardon link ustteymis şimdi baktım rampage başka biri atmıştı zaten HP benim PC zaten o tüm mouselarina baktım içime sinen olmadı bi inca yi beğendim

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Uğur

JynOx

80+ Bronze
Pardon link ustteymis şimdi baktım rampage başka biri atmıştı zaten HP benim PC zaten o tüm mouselarina baktım içime sinen olmadı bi inca yi beğendim
Ha baktın mi, tamam o zman atmıyorum, tek bulabildiklerim bunlar dediğin gibi inca iyi, rampage 2 tane attım 2.si güzel ama sen bilrisin.

adilazak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Adil Azak
Fiyat ve resim atarmisin veya int sitesi
Ben aldıktan sonra bı 10 lira zam gelmiş ama alırsan memnun kalırsın rgbsi öyle dandik değil kusursuz bir dağılımı var ışığın böyle tek tek gittiğini değilde aktığını görüyorsunuz renklerin

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Uğur
Ben aldıktan sonra bı 10 lira zam gelmiş ama alırsan memnun kalırsın rgbsi öyle dandik değil kusursuz bir dağılımı var ışığın böyle tek tek gittiğini değilde aktığını görüyorsunuz renklerin
Aga 90 liraya ben MSI in bulmustum indirimli olarak ama bütçe sıkıntı 70 TL en fazla 75 MSI olan çok güzeldi markası galiba ds B1 mi ole bişi idi şuan 110 TL fln

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Uğur
Ha baktın mi, tamam o zman atmıyorum, tek bulabildiklerim bunlar dediğin gibi inca iyi, rampage 2 tane attım 2.si güzel ama sen bilrisin.
2. Olanın siyahi varsa olur çünkü renk gri hiç uymuo aga PC fln masaya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Very low ayarlarda 40-60 arası sanırım
Aga çok sağol çok yardımcı oldun pubg bide indirimde alsammi diye düşünüyorum ama hile ve çok bot geliyor diolar sence aliyimmi

JynOx

80+ Bronze

Aga çok sağol çok yardımcı oldun PUBG bide indirimde alsammi diye düşünüyorum ama hile ve çok bot geliyor diolar sence aliyimmi
Siyahı yok diye biliyorum ama sağlam mouse, eğer renk çok önemli ise inca al.

Aga çok sağol çok yardımcı oldun PUBG bide indirimde alsammi diye düşünüyorum ama hile ve çok bot geliyor diolar sence aliyimmi
Bu pubg lite normal pubg yi oynayacağını sanmıyorum 30fps yi zor görürsün.

adilazak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Adil Azak

Cod Warzone varken pubg gibi biniyina para vermezdim ama zevkler ve renkler tartışılmaz der sıyrılırım umarım Önerdiğim mouse u beğenir alırsın siyah hem masama da uyuyor :) iyi forumlar hocam

Siyahı yok diye biliyorum ama sağlam mouse, eğer renk çok önemli ise inca al.

Bu PUBG lite normal PUBG yi oynayacağını sanmıyorum 30fps yi zor görürsün.
Değil hocam normal pubg olduğu yazıyor altında

Top Bottom