Neler Yeni

Öneri 700-800k alınacak en mantıklı araç?

Gayet temiz duruyor hocam.
Hangi marka araba alırsan al şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan :peepokalp:
1.3 mj'lerde iyi tabi kişiden kişiye değişir bu ama kötü araba değil.
Sanayiye götürmesin beni yeter hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.3 linea var bizde mjet motor bakımını yaparsan uzuun seneler gider arabayla 190-200 de gördük, 200.000 km ye yaklaştı araç ama hala tık yok (Taksi çıkması değil araç ikinci sahibinden almıştık)

1.3 mjetlerde yağ yakma yok 1.4 lerde var yağ yakma
https://shbd.io/s/BaHAUlG6 şu nasıl sizce hocam motor bakımı kaç km de birolur hocam 10k km de yağ bakımı flan yaptırım da onu bilmiyorum

Sanayiye götürmesin beni yeter hocam

https://shbd.io/s/BaHAUlG6 şu nasıl sizce hocam motor bakımı kaç km de birolur hocam 10k km de yağ bakımı flan yaptırım da onu bilmiyorum
Fena durmuyor hocam 10 binde bir yağ 6-7 ayda bir de hava filtresi vs gibi filtreleri değiştirirsiniz fiatın araçları ya çok boş yada çok dolu oluyor bi ortası yok :D

Kozmetik olarak güzel de alt taraf 95 beygir araba :D Şahsen 1.6 egea ya da megane bakardım
Hocam o fiyatlara yokya 850 k bide bu araba cikamam belki oralara kafiye de yaptık bak

Fena durmuyor hocam 10 binde bir yağ 6-7 ayda bir de hava filtresi vs gibi filtreleri değiştirirsiniz fiatın araçları ya çok boş yada çok dolu oluyor bi ortası yok :D
Hocam ne kadara patlıyor bu dedikeriniz bana çok farketmiyor bos dolu celik jant flan oluyor yine hoş ama olsun

Hocam o fiyatlara yokya 850 k bide bu araba cikamam belki oralara kafiye de yaptık bak

Hocam ne kadara patlıyor bu dedikeriniz bana çok farketmiyor bos dolu celik jant flan oluyor yine hoş ama olsun
valla hocam çok değişkenlik gösteriyor son bakıma ben gitmedim peder gitti o yüzden şuanda hatırlamıyorum en son ben gittiğimde işçilikle 600 vermiştik

hocam bu fena değil sanki?

hocam hondaların cvt şanzımanı arkadaşlarla eğlenirken kullanmaya pek müsait değil sanki. ve golf/leon 1.2 tsi 175nm tork değerine sahip. hızlanması 10 saniye ama 175 gözüme az geldi.
800 e
Şahsen 1.4 tsi ve 1.2tsi A3 ile golf tercih ederim.

1.3 Mjet Doblo maxi var 21 model.
Biraz yağ yakıyor gazlarsanız.
Doblo flan pek istemiyorum hocam ya seat polu tarzı belkide onlar olmaz bıktım artık skkssk ama hocam 1.3 mj için ne düşünüyorsunuz sıkıntı çıkarır mı

Tabii ki Mazda3 Skyactiv benzinli. 2014 ve sonrası kasa. Hem yakışıklı, hem japon, hemde sanayi yüzü gördürmez. Düşük km temiz bir model bakabilirsin. Bizzat kendim kullanıyorum ve çok memnunum. Full pakedinin bir düşük pakedi var. 2014 model olmasına rağmen koltuk ısıtmasına kadar dolu bir araç. Yol da giderken süzülüyor resmen araba :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,440
Üyeler
173,499
Son üye
Stubborn1212
Geri