Neler Yeni

Öneri 700-800k alınacak en mantıklı araç?

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Mehmet B
2015 octavia style 1.6 tdi DSG
2015 Golf comfortline 1.6 tdi DSG
bu araçlara bakabilirsin egea ve taliant bunların yanından bile geçemez

crabman

80+
Hocam km si baya fazla ya birde bunun tipi pek hoşuma gitmiyor nedense seat larinki mesala daha iyi bence
hocam 100.000 km hyundai için normal problem çıkaracağını sanmıyorum. Ekspertizde motor sağlığı ve yürüyen hakkında kötü bir sonuç ortaya çıkarsa almazsınız ama km den yorumlayacak olursak temiz gibi duruyor. Tipini beğenip beğenmemek kişiden kişiye değişir tabii ama ilanı koyan abimiz resimleri geniş açıda farklı pozisyonlardan çektiği için bende beğendiğim arabadan soğudum biraz (!) :LOL: bence tipi kötü değil. performansa baktığımızda 1.6 t-gdi var ve 180 beygirle geliyor. bu fiyatta performans olarak biçilmiş kaftan bence.

Seat tarafında güç olarak tatmin edecek ve bu fiyat bandında olacak türden temiz araç bulunmaz diye düşünüyorum hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2015 octavia style 1.6 tdi DSG
2015 Golf comfortline 1.6 tdi DSG
bu araçlara bakabilirsin egea ve taliant bunların yanından bile geçemez
kalite olarak taliant, egea bunların yanından geçemez zaten fakat 1.6 tdi golf çok giden bir araç değil. Arkadaş yazılım atmayı düşünüyorsa alsın fakat stock kullanacaksa pek gitmez. Torku iyi hızlanmalarda baştan aşağı o torku hissedebilirsiniz fakat onun dışında performans olarak dediğim gibi pek tatmin etmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
hocam 100.000 km hyundai için normal problem çıkaracağını sanmıyorum. Ekspertizde motor sağlığı ve yürüyen hakkında kötü bir sonuç ortaya çıkarsa almazsınız ama km den yorumlayacak olursak temiz gibi duruyor. Tipini beğenip beğenmemek kişiden kişiye değişir tabii ama ilanı koyan abimiz resimleri geniş açıda farklı pozisyonlardan çektiği için bende beğendiğim arabadan soğudum biraz (!) :LOL: bence tipi kötü değil. performansa baktığımızda 1.6 t-gdi var ve 180 beygirle geliyor. bu fiyatta performans olarak biçilmiş kaftan bence.

Seat tarafında güç olarak tatmin edecek ve bu fiyat bandında olacak türden temin araç bulunmaz diye düşünüyorum hocam.
Hocam bana görede km sıkıntı çıkarmaz ama peder pek iyi yaklaşıyor araba cidden iyi basıyor Muş ama birde bütçe aşıyor hocam https://shbd.io/s/FLptNLSt şunlar nasıl acaba

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Mehmet B

Seat tarafında güç olarak tatmin edecek ve bu fiyat bandında olacak türden temiz araç bulunmaz diye düşünüyorum hocam.

kalite olarak taliant, egea bunların yanından geçemez zaten fakat 1.6 tdi golf çok giden bir araç değil. Arkadaş yazılım atmayı düşünüyorsa alsın fakat stock kullanacaksa pek gitmez. Torku iyi hızlanmalarda baştan aşağı o torku hissedebilirsiniz fakat onun dışında performans olarak dediğim gibi pek tatmin etmez.
vw'nin 1.6 motoru çok tutulan bir motor ve octavia ve golfte en çok satan motor seçenegi .
motorun torku yüksek ve dsg ile uyumu çok iyi olan bir motor
2 araçtada 110 bg lik versiyonu var , ortalama yakıt tüketimi 4.5 lt dir
bana göre performansı hacmine ve yakıtına göre çok iyi rahatlıkla 240 km/h gibi süratleri gören bir motor ve ara hızlanmalarıda iyi

crabman

80+
Hocam bana görede km sıkıntı çıkarmaz ama peder pek iyi yaklaşıyor araba cidden iyi basıyor Muş ama birde bütçe aşıyor hocam https://shbd.io/s/FLptNLSt şunlar nasıl acaba
hocam renaultun 3 silindirlileri V8 gibi bağırır ama pek gitmez. (konudan bağımsız 3 silindir sesi gerçekten iyi)

eğer 1.0 motorlarda size uygun ise Polo 1.0 tsi düşünebilirsiniz soft yazılımla uçuyor.

bu videoda yazılımlı 1.0 tsi polonun performansını görebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
vw'nin 1.6 motoru çok tutulan bir motor ve octavia ve golfte en çok satan motor seçenegi .
bana göre performansı hacmine ve yakıtına göre çok iyi rahatlıkla 240 km/h gibi süratleri gören bir motor ve ara hızlanmalarıda iyi
Hocam 200k km ama işte çok güzel araba pahalı 800k ya 200k km de var

crabman

80+
hocam 1.6 tdi motorun 240 gördüğünü ilk kez sizden duydum.

İnternette Türk bir abimizin videosunu gördüm golf 7 1.6 tdi. 240kmh yapıyor fakat araçta big turbo modifiyesi mevcut. Stock haliyle maksimum 200 yapan araçlar bunlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Yasin

hocam bu fena değil sanki?

hocam hondaların cvt şanzımanı arkadaşlarla eğlenirken kullanmaya pek müsait değil sanki. ve golf/leon 1.2 tsi 175nm tork değerine sahip. hızlanması 10 saniye ama 175 gözüme az geldi.
Kardeşim ne istediğine bağlı, gayet normal kullanım için yeterli, ayrıca 2013 ve sonrası 2016 yılına kadar Cvt şanzımandan farklı.
Leon bakmalısın bence bende şuan 1.4 150hp var memnunum özellikle gösteriş olarak.

Ekler

• FR.jpeg
    FR.jpeg
    551.3 KB · Hit: 35

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Mehmet B
hocam 1.6 tdi motorun 240 gördüğünü ilk kez sizden duydum.

İnternette Türk bir abimizin videosunu gördüm golf 7 1.6 tdi. 240kmh yapıyor fakat araçta big turbo modifiyesi mevcut. Stock haliyle maksimum 200 yapan araçlar bunlar.
hocam daha önce çok fazla octavia deneyimim oldu hatta 2014 105bg lik versiyonunu gördüm otobanda çok rahatlıkla 230-240 görüyordu
daha önce golfe binmedim fakat kasası octaviaya göre daha hafif oldugu için hızlanması daha iyi olacaktır .

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
hocam renaultun 3 silindirlileri V8 gibi bağırır ama pek gitmez. (konudan bağımsız 3 silindir sesi gerçekten iyi)

eğer 1.0 motorlarda size uygun ise Polo 1.0 tsi düşünebilirsiniz soft yazılımla uçuyor.

bu videoda yazılımlı 1.0 tsi polonun performansını görebilirsiniz.

Hocam polonun tipi çok hoşuma gidiyor az basan bi araba yazılım ile güzel olabilir de pedere arabay yazılım atacağım dersem herhalde bir kac sıkın çıkar ama şöyle bir araba buldum ilan 1 tane amahttps://shbd.io/s/AUV4FvLg

crabman

80+
Kardeşim ne istediğine bağlı, gayet normal kullanım için yeterli, ayrıca 2013 ve sonrası 2016 yılına kadar Cvt şanzımandan farklı.
Leon bakmalısın bence bende şuan 1.4 150hp var memnunum özellikle gösteriş olarak.
normal kullanım için zaten yeterli hocam. Fakat arkadaş ara sıra akşamları arkadaşlarıyla eğlenebilceğini belirtmiş o yüzden cvt şanzımanın yetersiz kalacağını düşündüm.

1.4 TSI leon hasar kayıtsız veya düşük km li 800.000 TL altında bulunacağını sanmıyorum. Fakat bütçe olursa gerçekten güzel araba.

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Hocam bütçem çıkmıyor ki 100-200k km de var hep

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,556
Üyeler
161,090
Son üye
MSTÇ
Top Bottom