700-800tl öneri klavye

EsTyyr

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
800
klavyeler hakkında bilgim yok siz bana önerir seniz ben aralarında size sorabilirim "bu nasıl, şu nasıl" diye.

ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye​

indirimlerde takip edip alabılırsın

itopyadanmı aldın geçen indirimlerden ben kaçırdım ya çok iyi fiyattai 100tlde geri ödemeyle harika
evet ordan aldım ama itopya sayesinde yorumum paylaşılmadı ve ödülleri kaçırdım, 1 2 haftaya yeni ödüller anca gelir.

hayırlısı olsun memnunmusun peki , bilek destek yerı flan guzelmı
bilek destek yeri plastik, şu an 1000 lira olmasına bakarsak bu fiyata plastik destek fazla iyi değil, ama 600 lira üzerinden değerlendirirsek bilek desteği muazzam , klavyeye yavaşca bassan bile en ufak yay sesi yok. rgb renkleri solgun değil. cidden aldığıma çok memnun olduğum bir klavye. Abdullah abi sağolsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilek destek yeri plastik, şu an 1000 lira olmasına bakarsak bu fiyata plastik destek fazla iyi değil, ama 600 lira üzerinden değerlendirirsek bilek desteği muazzam , klavyeye yavaşca bassan bile en ufak yay sesi yok. rgb renkleri solgun değil. cidden aldığıma çok memnun olduğum bir klavye. Abdullah abi sağolsun.
bu arada plastik bileği acıtır falan diye düşünmeyin, biraz terletiyor ama cidden işe yarıyor.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada plastik bileği acıtır falan diye düşünmeyin, biraz terletiyor ama cidden işe yarıyor.
hayırlı olsun reis tekrar

Geri