sarı siteden k3 bulabilirsin, güzel klavye.klavyeler hakkında bilgim yok siz bana önerir seniz ben aralarında size sorabilirim "bu nasıl, şu nasıl" diye.
aynen katılıyorum.sarı siteden k3 bulabilirsin, güzel klavye.
bu arada ben kullanıyorum, red switchli modelini. sorun varsa sorabilirsin.sarı siteden k3 bulabilirsin, güzel klavye.
itopyadanmı aldın geçen indirimlerden ben kaçırdım ya çok iyi fiyattai 100tlde geri ödemeyle harikabu arada ben kullanıyorum, red switchli modelini. sorun varsa sorabilirsin.
evet ordan aldım ama itopya sayesinde yorumum paylaşılmadı ve ödülleri kaçırdım, 1 2 haftaya yeni ödüller anca gelir.itopyadanmı aldın geçen indirimlerden ben kaçırdım ya çok iyi fiyattai 100tlde geri ödemeyle harika
yorumları geç paylaşmalarıda kotu ya fırsat kaçıyorevet ordan aldım ama itopya sayesinde yorumum paylaşılmadı ve ödülleri kaçırdım, 1 2 haftaya yeni ödüller anca gelir.
aynen.yorumları geç paylaşmalarıda kotu ya fırsat kaçıyor
hayırlısı olsun memnunmusun peki , bilek destek yerı flan guzelmıaynen.
bilek destek yeri plastik, şu an 1000 lira olmasına bakarsak bu fiyata plastik destek fazla iyi değil, ama 600 lira üzerinden değerlendirirsek bilek desteği muazzam , klavyeye yavaşca bassan bile en ufak yay sesi yok. rgb renkleri solgun değil. cidden aldığıma çok memnun olduğum bir klavye. Abdullah abi sağolsun.hayırlısı olsun memnunmusun peki , bilek destek yerı flan guzelmı
bu arada plastik bileği acıtır falan diye düşünmeyin, biraz terletiyor ama cidden işe yarıyor.bilek destek yeri plastik, şu an 1000 lira olmasına bakarsak bu fiyata plastik destek fazla iyi değil, ama 600 lira üzerinden değerlendirirsek bilek desteği muazzam , klavyeye yavaşca bassan bile en ufak yay sesi yok. rgb renkleri solgun değil. cidden aldığıma çok memnun olduğum bir klavye. Abdullah abi sağolsun.
hayırlı olsun reis tekrarbilek destek yeri plastik, şu an 1000 lira olmasına bakarsak bu fiyata plastik destek fazla iyi değil, ama 600 lira üzerinden değerlendirirsek bilek desteği muazzam , klavyeye yavaşca bassan bile en ufak yay sesi yok. rgb renkleri solgun değil. cidden aldığıma çok memnun olduğum bir klavye. Abdullah abi sağolsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada plastik bileği acıtır falan diye düşünmeyin, biraz terletiyor ama cidden işe yarıyor.