Corsair Vengeance LPX 3000MHz (2x8) kullanıyorum, 500 tl civarına satıp 3600MHz almayı düşünüyorum. Bütçem 700 tl, gaming gecesinden XPG Spectrix D41 RGB almam mantıklı olur mu yoksa başka öneriniz var mı?
RGB'li bir önerin var mı peki? İndirim kovalayarak alabilirim, RGB severim.Gskıll 16gb (2x8gb) 3600mhz Ddr4 Rıpjaws V Sıyah S Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gskıll 16gb (2x8gb) 3600mhz Ddr4 Rıpjaws V Sıyah S arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Performansa hiçbir katkısı yokRGB'li bir önerin var mı peki? İndirim kovalayarak alabilirim, RGB severim.
RGB'nin performansa katkısı olur demedim kiPerformansa hiçbir katkısı yok
he knk fazladan para lazım onun için boş verRGB'nin performansa katkısı olur demedim kiHoşuma gidiyor.
La sen önerhe knk fazladan para lazım onun için boş ver![]()
Eli yüzü düzgün bu var knkLa sen önerVeririz gerekirse fazladan parasını. 800-850'ye kadar çıkarım RGB olursa.
Söylemeyi unutmuşum RGB olursa 3200MHz olabilir, 3600 yaparız onu. Şu çok güzel duruyor:Eli yüzü düzgün bu var knk
Söylemeyi unutmuşum RGB olursa 3200MHz olabilir, 3600 yaparız onu. Şu çok güzel duruyor:
Söylemeyi unutmuşum RGB olursa 3200MHz olabilir, 3600 yaparız onu. Şu çok güzel duruyor: