linki varmı hacıarkadasın biri 12nm atmış onunla pzarlık yapıp 800e alsan cok kaar edersin 2600 gücünde
van da o işlemci ben ankaradayım850₺'ye 12nm garantili versiyonu var sahibinden.com'da.
linki varmı hacı
PC topladığım sistemde 150 TL lik bir fazlalık yapabilirsem alırım varmı ki öyle ben bulamadım
kargo felan olucak ve test edeceğim sıkıntı çıkacak ve adam sonra geri almayac felan benim aklım buralarda valla o riske girmek istemem 800e düşse bile kargo parası ile gene 825 felan olmazmı850₺'ye 12nm garantili versiyonu var sahibinden.com'da.
İl tercihiniz yazmıyordu konunuzda.linki varmı hacı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
van da o işlemci ben ankaradayım
orası öyle biraz bekle belke yeni ilanlar gelir 700 TL'ye 14 nm almak cok pahalı bencekargo felan olucak ve test edeceğim sıkıntı çıkacak ve adam sonra geri almayac felan benim aklım buralarda valla o riske girmek istemem 800e düşse bile kargo parası ile gene 825 felan olmazmı
hacı vanda o işlemci baktımda ben ankaradyım upraştırmazmı biliyorum daha iyi bir performans alıcam ama uğraştırır işte yaİşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
he ya eklememişim kusura bakma dostum ya ama bualbildiğim en uygun bu iyi değil mi yaİl tercihiniz yazmıyordu konunuzda.
14nm, garantisi bitmiş hem. 700 liraya yazık.hacı vanda o işlemci baktımda ben ankaradyım upraştırmazmı biliyorum daha iyi bir performans alıcam ama uğraştırır işte ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
he ya eklememişim kusura bakma dostum ya ama bualbildiğim en uygun bu iyi değil mi ya
700 liraya
2600 gücünde değil. Bu 14nm versiyonu.neden ki kanka daha ucuzu varmı fiyat baya iyi biliyorum kendi fiyatına göre pahalı ama r 5 2600 1200 lira civarında gücüm buna yetti valla değmezmi parasına