700 tl ikinci el 14nm ryzen 5 1600 alınır mı?

bencede pinlerde sıkıntı yoksa sorun çıkaracağını zannetmiyorum

850₺'ye 12nm garantili versiyonu var sahibinden.com'da.
kargo felan olucak ve test edeceğim sıkıntı çıkacak ve adam sonra geri almayac felan benim aklım buralarda valla o riske girmek istemem 800e düşse bile kargo parası ile gene 825 felan olmazmı

kargo felan olucak ve test edeceğim sıkıntı çıkacak ve adam sonra geri almayac felan benim aklım buralarda valla o riske girmek istemem 800e düşse bile kargo parası ile gene 825 felan olmazmı
orası öyle biraz bekle belke yeni ilanlar gelir 700 TL'ye 14 nm almak cok pahalı bence

hacı vanda o işlemci baktımda ben ankaradyım upraştırmazmı biliyorum daha iyi bir performans alıcam ama uğraştırır işte ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İl tercihiniz yazmıyordu konunuzda.
he ya eklememişim kusura bakma dostum ya ama bualbildiğim en uygun bu iyi değil mi ya
700 liraya

hacı vanda o işlemci baktımda ben ankaradyım upraştırmazmı biliyorum daha iyi bir performans alıcam ama uğraştırır işte ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

he ya eklememişim kusura bakma dostum ya ama bualbildiğim en uygun bu iyi değil mi ya
700 liraya
14nm, garantisi bitmiş hem. 700 liraya yazık.

neden ki kanka daha ucuzu varmı fiyat baya iyi biliyorum kendi fiyatına göre pahalı ama r 5 2600 1200 lira civarında gücüm buna yetti valla değmezmi parasına
2600 gücünde değil. Bu 14nm versiyonu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,825
Üyeler
184,504
Son üye
EnesKzl
Geri