700 TL Klavye önerisi

Reaksiyon skoru
5
Bütçe
700
Arkadaşlar öncelikle iyi bayramlar herkese. Yeni bir klavye alacağımda tam istediğim bir model bulamamakla birlikte sizin geniş ekipman bilginize güvenerek sizden tavsiye istiyorum. İlk baktığım model Rzaer blackwidow du fakat green switch olduğu için vazgeçtim, zaten hali hazırda blue switch kullanıyorum ve artık sesi kulak tırmalıyor. Bu yüzden hem sessiz hem de tepki süresi kısa olduğu için red switch istiyorum. Genel olarak Razer'ın Cynosa Chroma ve Blackwidow modellerinin kasa tiplerini beğeniyorum, Asus tarafından ise kasa tipi olarak Cerberus Merch modeli var fakat hem bütçemi aşıyor hem blue switch olduğu için üstünü çizdim direk, Razer'ın Cynosa Chroma modelinin kasa tipini ne kadar çok beğensem de memran bir klavye. Açıkçası böyle, istediğim klavye tipini az-çok anlamışsınızdır(red switch olcak, tuşlar kasanın içine gömülü olcak) tavsiyelerinizi bekliyorum bütçe 700(max 800 zorlarım)tl. Şimdiden teşekkürler. Eklerde ki klavye tipleri benim sevdiğim tipler, tuşlar kasaya gömülü.

Ekler

• Screenshot_20210514_223812.jpg
    Screenshot_20210514_223812.jpg
    66.8 KB · Hit: 53
  • Screenshot_20210514_223757.jpg
    Screenshot_20210514_223757.jpg
    73.9 KB · Hit: 51
  • Screenshot_20210514_220316.jpg
    Screenshot_20210514_220316.jpg
    19 KB · Hit: 49
  • Screenshot_20210514_220253.jpg
    Screenshot_20210514_220253.jpg
    41.1 KB · Hit: 57
Arkadaşlar öncelikle iyi bayramlar herkese. Yeni bir klavye alacağımda tam istediğim bir model bulamamakla birlikte sizin geniş ekipman bilginize güvenerek sizden tavsiye istiyorum. İlk baktığım model Rzaer blackwidow du fakat green switch olduğu için vazgeçtim, zaten hali hazırda blue switch kullanıyorum ve artık sesi kulak tırmalıyor. Bu yüzden hem sessiz hem de tepki süresi kısa olduğu için red switch istiyorum. Genel olarak Razer'ın Cynosa Chroma ve Blackwidow modellerinin kasa tiplerini beğeniyorum, Asus tarafından ise kasa tipi olarak Cerberus Merch modeli var fakat hem bütçemi aşıyor hem blue switch olduğu için üstünü çizdim direk, Razer'ın Cynosa Chroma modelinin kasa tipini ne kadar çok beğensem de memran bir klavye. Açıkçası böyle, istediğim klavye tipini az-çok anlamışsınızdır(red switch olcak, tuşlar kasanın içine gömülü olcak) tavsiyelerinizi bekliyorum bütçe 700(max 800 zorlarım)TL. Şimdiden teşekkürler. Eklerde ki klavye tipleri benim sevdiğim tipler, tuşlar kasaya gömülü.
Bence razer ornata v2

Arkadaşlar öncelikle iyi bayramlar herkese. Yeni bir klavye alacağımda tam istediğim bir model bulamamakla birlikte sizin geniş ekipman bilginize güvenerek sizden tavsiye istiyorum. İlk baktığım model Rzaer blackwidow du fakat green switch olduğu için vazgeçtim, zaten hali hazırda blue switch kullanıyorum ve artık sesi kulak tırmalıyor. Bu yüzden hem sessiz hem de tepki süresi kısa olduğu için red switch istiyorum. Genel olarak Razer'ın Cynosa Chroma ve Blackwidow modellerinin kasa tiplerini beğeniyorum, Asus tarafından ise kasa tipi olarak Cerberus Merch modeli var fakat hem bütçemi aşıyor hem blue switch olduğu için üstünü çizdim direk, Razer'ın Cynosa Chroma modelinin kasa tipini ne kadar çok beğensem de memran bir klavye. Açıkçası böyle, istediğim klavye tipini az-çok anlamışsınızdır(red switch olcak, tuşlar kasanın içine gömülü olcak) tavsiyelerinizi bekliyorum bütçe 700(max 800 zorlarım)TL. Şimdiden teşekkürler. Eklerde ki klavye tipleri benim sevdiğim tipler, tuşlar kasaya gömülü.
Onlar hibrid oluyor, mekanik bile değil.

Bu modeller çok güzel bunlara bakmanı öneririm:

Onlar hibrid oluyor, mekanik bile değil.

Bu modeller çok güzel bunlara bakmanı öneririm:

Yok, bunlar hem çinden geliyor hem de tam olarak istediğim tip değil, dediğim gibi blackwidow gibi bişi arıyorum numerik tuşlarda lazım oluyor bana, onun orange switchini bulsam uygun fiyata hemen alcam aslında.

Yok, bunlar hem çinden geliyor hem de tam olarak istediğim tip değil, dediğim gibi blackwidow gibi bişi arıyorum numerik tuşlarda lazım oluyor bana, onun orange switchini bulsam uygun fiyata hemen alcam aslında.
Omen encoder

Başka önerebileceğiniz klavyeler var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rampage'nin exhero modeli tam benim istediğim stil fakat Rampage alınır mı bilmem.
Rampage son zamanlarda daha çok gelişti alabilirisn.

Geri