700 TL Sallanmayacak Masa Önerisi

Vuenx

80+
Reaksiyon skoru
32
Bütçe
700
Merhabalar bir masaya ihtiyacım var benim için önemli olan detayı üzerinde hızlı mouse hareketleri yaptığımda masanın sallanmaması. Bir tane masa buldum sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum daha önce buradan alışveriş yapan oldu mu güvenilir mi?

Güzel duruyo

Masa ben sallanıcam der gibi duruyor

Merhabalar bir masaya ihtiyacım var benim için önemli olan detayı üzerinde hızlı mouse hareketleri yaptığımda masanın sallanmaması. Bir tane masa buldum sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum daha önce buradan alışveriş yapan oldu mu güvenilir mi?

Bütçen çok az daha çıkar mı? Hem daha büyük hem daha güzel bir model önerebilirim.

https://ty.gl/eara9nhwth nays ile alırsan 900tlye geliyor. Şuan kullanıyorum 2 monitör 1 kasa var üzerinde. Ekstradan 1monitör daha sığdırabiliyorum. Yan tarafta da rafları var işine yarayabilir.

Bu bütçeye alınacak masa sallanır. Ben de 6 ay öncesi gibiydi herhalde gittin ikeadan lagkapten adils aldım. Haddi hesabı olmayacak şekilde sallanıyor. Ve kasayı aşağıya koydum öyle düşünün. Onun için gidip maeangozdan bilgi alın.

Dostum bu tarz masa alma aynısı var beşik gibi valla çok kalitesiz orta kısmından bel verdi
86175B01-DD05-427F-A981-35FB2C94D08A.jpeg

Son düzenleme:
Bende var bu masadan, geçen yıl almıştım hâlâ sağlam duruyor üzerinde de baya şey var.
Ama sallanıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,519
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri