Öneri 700 TL'Ye Kadar GamePad Önerir Misiniz Lütfen ?

Bieshala

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
357
Bütçe
700
Arkadaşlar Merhaba 700 TL'Ye Kadar GamePad Önerir Misiniz ?

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ğ

Arkadaşlar Merhaba 700 TL'Ye Kadar GamePad Önerir Misiniz ?
O kadar bütçe ayırmaya gerek yok, bu ikisinden biri bence gayet ideal.

Bilgisayarda Kullanacağım Kullanılıyor Değil Mi ?

O kadar bütçe ayırmaya gerek yok, bu ikisinden biri bence gayet ideal.

Hangisini Önerirsiniz ? Genellikle Pes 2022 Ve Beyond Two Souls , Detroit Become Human , TWD Serisi Gibi Oyunlar Oynuyacağım .

Hangisini Önerirsiniz ? Genellikle Pes 2022 Ve Beyond Two Souls , Detroit Become Human , TWD Serisi Gibi Oyunlar Oynuyacağım .
Her mesajınızın font'unu ve boyutunu değiştirip yazmanızın bir manası yok. İkisi arasından F710 olanı öneririm ama çok kaliteli bir gamepad istiyorsanız Xbox One kolu almalısınız, yaklaşık 700 TL zaten fiyatı.

PS5 Dualsense olan PC'de kullanılabiliyor,incelemelerindede belirtilmiş.XBox One olanında ise sadece Windows 10 Platformunda kullanılabiliyor.

PS5 Dualsense olan PC'de kullanılabiliyor,incelemelerindede belirtilmiş.XBox One olanında ise sadece Windows 10 Platformunda kullanılabiliyor.
Bu Ne Demek Oluyor ? Bu Ürünü Alıp Windows 10'Da Bluetoothu Açıp Bağlasam Oynayabilirmiyim Her Oyunu Yardımcı Olursanız Sevinirim ? Ve Ürün Kutusundan Herhangi Bir Kablo Çıkıyor Mu Bağlamak İçin ?

Son düzenleme:
Bu Ne Demek Oluyor ? Bu Ürünü Alıp Windows 10'Da Bluetoothu Açıp Bağlasam Oynayabilirmiyim Her Oyunu Yardımcı Olursanız Sevinirim ? Ve Ürün Kutusundan Herhangi Bir Kablo Çıkıyor Mu Bağlamak İçin ?
PC uyumlu ancak sadece Windows 10 işletim sisteminde çalışabiliyor,kutu içeriğini linkten bakabilirsiniz.

PC uyumlu ancak sadece Windows 10 işletim sisteminde çalışabiliyor,kutu içeriğini linkten bakabilirsiniz.
Benim İşletim Sistemim Windows 10 Pro Bu Da Demek Oluyor Ki Rahatça Bağlanıp Her Oyunu Oynayabilirim.

Geri