Neler Yeni

Öneri 7000-8000 TL Laptop Önerisi

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Bu laptop ile hangi oyunlarda sorun yaşarım acaba 🤔
Piyasadaki tüm oyunları oynatabilecek düzeyde.
optimizasyon kısmında berbat olan Cyberpunk'un 1.4 sürümü veya daha altı olan sürümlerinide oynatmayı becermiş bir cihaz.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Piyasadaki tüm oyunları oynatabilecek düzeyde.
optimizasyon kısmında berbat olan Cyberpunk'un 1.4 sürümü veya daha altı olan sürümlerinide oynatmayı becermiş bir cihaz.
Bunu düşünüyorum sizce nasıl? Tek eksisi depolama onuda bozulan laptop'dan çıkan HDD ile kapatmayı düşünüyorum.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Bunu düşünüyorum sizce nasıl? Tek eksisi depolama onuda bozulan laptop'dan çıkan HDD ile kapatmayı düşünüyorum.

Nitro yerine seçimim İdeapad olurdu.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Hz farkı çok bir şey degiştirirmi?60 ile 120nin oynayacağım oyunlar için.
GTA / RDR2 / Witcher'da önemli değil fakat LoL / Valo / CS:GO / R6 falan oynayacaksanız akıcılık önemli :D Ben olsam Lenovo'yu alırdım oynadığımın oyunlardan kaynaklı.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Nitro'da 144 hz ve wifi 6 var diye biliyorum iyi bir seçim olmazmı.
ekran olarak aralarında 24Hz var. Hissedilmez bile. İdeapad monitör ve soğutma anlamında bir tık daha iyi. O yüzden onu seçerdim muhtemelen.

Cybermc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Cybermc
Başlıktaki gibi laptop arıyorum önerileriniz nelerdir?Bütçem 7k-8k arası aklımda şöyle bir laptop var sizce nasıl ?

Valorant cs lol rdr2 the witcher 3 gta gibi oyunlar için iyi midir??Çok fazla oyun oynacağım için depolama yüksek olsun istiyorum fakat düşükse olabilir dediğim oyunlar sığsın yeter.

Şimdiden teşekkürler.
Attığınız laptop güzel alabilirsiniz.

Top Bottom