Mantıklı Kanks Aferim
80+ Silver
omix çöp zaten özellikle işletim sistemiomix,realme,infinix bunlardan uzak durun elinize patlar.
omix çöp zaten özellikle işletim sistemiomix,realme,infinix bunlardan uzak durun elinize patlar.
A16 yı değerlendiriyorum şu an o fiyata daha iyisi varmıdır?Tek alınabilecek adam akıllı telefon bu bütçede Samsung A06
Ya da bütçeyi biraz daha arttırıp Samsung Galaxy A16 alınabilir
ek olarak annemin şu an kullandığı telefon Samsung galaxy a12 A06 alırsak model düşmüş olmazmıyız?A16 yı değerlendiriyorum şu an o fiyata daha iyisi varmıdır?
Realme dandik bir marka değil saçmalamayınomix,realme,infinix bunlardan uzak durun elinize patlar.
Casper x30plus yada x30 bakabilirsin a06 alıcağına yada biraz bütçe koy a16 alA16 yı değerlendiriyorum şu an o fiyata daha iyisi varmıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ek olarak annemin şu an kullandığı telefon Samsung galaxy a12 A06 alırsak model düşmüş olmazmıyız?
Samsung Galaxy A16 daha mantıklı bir seçenek olacaktır evet.A16 yı değerlendiriyorum şu an o fiyata daha iyisi varmıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ek olarak annemin şu an kullandığı telefon Samsung galaxy a12 A06 alırsak model düşmüş olmazmıyız?
Helio G99 işlemcinin günlük kullanımda kasacağını pek sanmam, onu diyenler de oyun performansı için söylüyordur.1 2 kişi böyle çok kasıyor çok donuyor falan demiş içime kurt düşmedi değil
Ben realme alıp 1 seneden fazla kullanabileni göremedim çevremdeRealme dandik bir marka değil saçmalamayın
Tamam, ben gördümBen realme alıp 1 seneden fazla kullanabileni göremedim çevremde
biraz daha cikabilirseniz https://ty.gl/5nbt1e0txufxlSelam Başlıkta belirttiğim gibi 7000 TL lik anne telefonu önerisi
Rica ederiz ne demekTamamdır a16 Sipariş edildi annemde gayet memnun teşekkürler önerileriniz için