Neler Yeni

10 Bin TL Telefon Önerisi

Adam 13k bütçem yok diyor ama . O nasıl olacak
14K bütçem yok demiştim ama sizin attığınız ile aradaki farka değecekse 13K'ya çıkabilirim ama buradan da daha fazlasına çıkmak istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler, galiba A35 alacağım, özelliklerinin yanında 4 Yıl güncelleme desteği de cezbediyor, Nothing Phone 1'in çıkış tarihi eski kalmış.

14K bütçem yok demiştim ama sizin attığınız ile aradaki farka değecekse 13K'ya çıkabilirim ama buradan da daha fazlasına çıkmak istemiyorum

Teşekkürler, galiba A35 alacağım, özelliklerinin yanında 4 Yıl güncelleme desteği de cezbediyor, Nothing Phone 1'in çıkış tarihi eski kalmış.

Bu ürünü al 13.5 k ya satıcı güvenilir .
A25 in ömrü Max 4 yıl a35 in ömrü Max 8 yıl

İkinci el açık mısınız?
Maalesef

Bu ürünü al 13.5 k ya satıcı güvenilir .
A25 in ömrü Max 4 yıl a35 in ömrü Max 8 yıl
Aynen tam da bunu düşünmüştüm, kupon da vardı hesapta 13'e geliyor.

Maalesef

Aynen tam da bunu düşünmüştüm, kupon da vardı hesapta 13'e geliyor.
Hali hazırda annemde a35 var gayet ideal bir cihaz . Kasma donma falan yok ömrüde uzuun

Aynen ve optimizasyonu cok iyi guncelleme destegiyle yazilimi vb de cok iyi arkadasimda var gayet iyi telefon oyunlards bile rahat rahat oynatir ki annenize aliyorsunuz gunluk kullanim icin fazla bile cok uzun omurlu olur nothing phone islemcisi iyi ancak yazilim destegi guncelleme optimizasyon ve kronik en mantiklisi a35

Aynen ve optimizasyonu cok iyi guncelleme destegiyle yazilimi vb de cok iyi arkadasimda var gayet iyi telefon oyunlards bile rahat rahat oynatir ki annenize aliyorsunuz gunluk kullanim icin fazla bile cok uzun omurlu olur nothing phone islemcisi iyi ancak yazilim destegi guncelleme optimizasyon ve kronik en mantiklisi a35
Nothing Phone 1 ya da Samsung A35
A35 sipariş verdim hocam, teşekkürler desteğiniz için.

Geri