332merekkkk
80+
- Reaksiyon skoru
- 131
Adam 13k bütçem yok diyor ama . O nasıl olacakBu bütçede A35 ve Nothing Phone harici mantıklı seçenek yok.
Adam 13k bütçem yok diyor ama . O nasıl olacakBu bütçede A35 ve Nothing Phone harici mantıklı seçenek yok.
14K bütçem yok demiştim ama sizin attığınız ile aradaki farka değecekse 13K'ya çıkabilirim ama buradan da daha fazlasına çıkmak istemiyorumAdam 13k bütçem yok diyor ama . O nasıl olacak
Teşekkürler, galiba A35 alacağım, özelliklerinin yanında 4 Yıl güncelleme desteği de cezbediyor, Nothing Phone 1'in çıkış tarihi eski kalmış.A35 tabii ki
14K bütçem yok demiştim ama sizin attığınız ile aradaki farka değecekse 13K'ya çıkabilirim ama buradan da daha fazlasına çıkmak istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler, galiba A35 alacağım, özelliklerinin yanında 4 Yıl güncelleme desteği de cezbediyor, Nothing Phone 1'in çıkış tarihi eski kalmış.
Maalesefİkinci el açık mısınız?
Aynen tam da bunu düşünmüştüm, kupon da vardı hesapta 13'e geliyor.Bu ürünü al 13.5 k ya satıcı güvenilir .
A25 in ömrü Max 4 yıl a35 in ömrü Max 8 yıl
Hali hazırda annemde a35 var gayet ideal bir cihaz . Kasma donma falan yok ömrüde uzuunMaalesef
Aynen tam da bunu düşünmüştüm, kupon da vardı hesapta 13'e geliyor.
Aynen ve optimizasyonu cok iyi guncelleme destegiyle yazilimi vb de cok iyi arkadasimda var gayet iyi telefon oyunlards bile rahat rahat oynatir ki annenize aliyorsunuz gunluk kullanim icin fazla bile cok uzun omurlu olur nothing phone islemcisi iyi ancak yazilim destegi guncelleme optimizasyon ve kronik en mantiklisi a3514K bütçem yok demiştim ama sizin attığınız ile aradaki farka değecekse 13K'ya çıkabilirim ama buradan da daha fazlasına çıkmak istemiyorum
Teşekkürler, galiba A35 alacağım, özelliklerinin yanında 4 Yıl güncelleme desteği de cezbediyor, Nothing Phone 1'in çıkış tarihi eski kalmış.
Aynen ve optimizasyonu cok iyi guncelleme destegiyle yazilimi vb de cok iyi arkadasimda var gayet iyi telefon oyunlards bile rahat rahat oynatir ki annenize aliyorsunuz gunluk kullanim icin fazla bile cok uzun omurlu olur nothing phone islemcisi iyi ancak yazilim destegi guncelleme optimizasyon ve kronik en mantiklisi a35
A35 sipariş verdim hocam, teşekkürler desteğiniz için.Nothing Phone 1 ya da Samsung A35
Rica ederim hocam ne demek hayirli olsunA35 sipariş verdim hocam, teşekkürler desteğiniz için.