Neler Yeni

7000 Tl Monitor Önerisi

Lory

80+
Kardeşim zeka olarak bir sikintinmi var? Daha önce konuları açıldı bu olayın söylediğimiz Rog Strix monitorde gamebooster monitörde aynı paneli kullanıyor.
Kanıtla? Forumunuz o kadar kötü ki bir yanlış bilgi hızlıca yayılıyor ve konu hakkında bilgisi olan biri olmadığı için bunu doğru kabul ediyorsunuz.

Sende başkasından duydun, diyorsun git interenete araştır diye :D
Sorsam monitör paneli nasıl bulunuyor bilmezsin.

BerkayKrz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Berkay
Kardeşim zeka olarak bir sikintinmi var? Daha önce konuları açıldı bu olayın söylediğimiz Rog Strix monitorde gamebooster monitörde aynı paneli kullanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lan daha önce konusu açıldı anlamiyor musun birader. Defol git araştır internetten.
Daha kendin bulamıyorsun. Bana laf ediyorsun🤣

Hasan344

80+ Gold
Kanıtla? Forumunuz o kadar kötü ki bir yanlış bilgi hızlıca yayılıyor ve konu hakkında bilgisi olan biri olmadığı için bunu doğru kabul ediyorsunuz.

Sende başkasından duydun, diyorsun git interenete araştır diye :D
Sorsam monitör paneli nasıl bulunuyor bilmezsin.
Monitörlerin ayarlar bölümünden tuşlar ile bulabiliyorsun güzel kardeşim. Fazla bilmiş bilmiş konusuyorsun. Madem forumu beğenmiyorsunuz gidip Recep abinizin forumunda takılabilirsiniz.

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Kaan P
Steam
steamcommunity.com/id/z0rden
Sana Asus al diyen olmadı.

Paneli aynı değil kardeşim! Allah Allah, anlamıyor musun. Öyle internete 240hz ips 23.8 inç diye filtreleyip önüne gelen tek paneli kullandığı panel ilan edemezsin.

İps panelde ghosting olmaz zaten. Işık sızması zaten kronik olacak bir sorun değil tamamen şansa bağlı.
bana asus al diyen olmadı kanka asus bana vermesin mezhepe döndü asus

Lory

80+
Monitörlerin ayarlar bölümünden tuşlar ile bulabiliyorsun güzel kardeşim. Fazla bilmiş bilmiş konusuyorsun. Madem forumu beğenmiyorsunuz gidip Recep abinizin forumunda takılabilirsiniz.
Yine bilgisizce bir yanıt.

O tuşlar ile açtığın fabrika-servis menüsündeki verileri üretici istediği gibi değiştirebilir. Oradan hiçbir sonuca varamazsın.

Ve hangi forumda takıldığım seni ilgilendirmez. Ben haklı olarak bu forumun kitlesine kötü diyorum.

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Kaan P
Steam

Lan daha önce konusu açıldı anlamiyor musun birader. Defol git araştır internetten.
kanka baştaki sözü düzenle sıkıntı çıkabilir

O tuşlar ile açtığın fabrika-servis menüsündeki verileri üretici istediği gibi değiştirebilir. Oradan hiçbir sonuca varamazsın.

Ve hangi forumda takıldığım seni ilgilendirmez. Ben haklı olarak bu forumun kitlesine kötü diyorum.
asus değiştiremez kanka aynen uçtan uca şifreleme ile korumuşlar yazılımı

kanka sen şakasın değil mi gülücük atıp durmayla gerçekleri çarpıtamazsın

Son düzenleme:

Hasan344

80+ Gold

Böyle bir şey olursa yaptıkları suc olur dostum sonucta monitörden paneli sokerseler modeline bakabilirler aynı çıkmazsa dava bile açılır. Birde foruma laf atiyorsan takılma bence. Hem senin için hem bizim için daha iyi olur.

Bence sıkıntısı var bunun. O yüzden kalsın öyle.

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Kaan P
Steam
Böyle bir şey olursa yaptıkları suc olur dostum sonucta monitörden paneli sokerseler modeline bakabilirler aynı çıkmazsa dava bile açılır. Birde foruma laf atiyorsan takılma bence. Hem senin için hem bizim için daha iyi olur.

malum yerde (patlı bir şey) intel fanboylarına karşı çok sinirlenip biraz argo konuşmuştum 4 yıldır banım gitmedi :D

müebbet yedik herhalde

Hasan344

80+ Gold
malum yerde (patlı bir şey) intel fanboylarına karşı çok sinirlenip biraz argo konuşmuştum 4 yıldır banım gitmedi :D

müebbet yedik herhalde
Ben direk o forumdan çıkıp gittim. Aşırı saçma kuralları var ve forum bilgisiz çocuk dolu.

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Kaan P
Steam
Ben direk o forumdan çıkıp gittim. Aşırı saçma kuralları var ve forum bilgisiz çocuk dolu.
10100f mi 5600 mü dedi biri 10100f deyip durdular amdye 7 nm intel 14 nm diyorum amd tsmc kullanıyor iğrenç intel 14 nmsine bir şey yapamaz vs dediler duramadık sinirlendik bende çıktım kanser cidden ya

Hasan344

80+ Gold
@BerkayKrz aha bir çocukta bu işte o malum foruma laf atınca kudurup gülme emojisi atıyor.😆
10100f mi 5600 mü dedi biri 10100f deyip durdular amdye 7 nm intel 14 nm diyorum amd tsmc kullanıyor iğrenç intel 14 nmsine bir şey yapamaz vs dediler duramadık sinirlendik bende çıktım kanser cidden ya

Lory

80+

Başka modellerin panelini incelemeler ile bulabiliyoruz? Sen monitörün ayarlarından mı buluyoruz sanıyorsun.
Bilgisiz olduğun için açıklayayım. Bahsettiğim incelemeler bu forumdaki gibi "ben kullanıyorum memnunum" gibi şeyler değil. Pahalı aletler ile özelliklerinin ölçüldüğü incelemer.

Aynen suç olur 😂 bilgisizliğini kendine sakla lütfen.
Sizinle hangi forumun nasıl olduğunu tartışmayacağım :D kendi kendinize eğlenin.

Top Bottom