Neler Yeni

7000 Tl Monitor Önerisi

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Kaan P
Steam
steamcommunity.com/id/z0rden
Başka modellerin panelini incelemeler ile bulabiliyoruz? Sen monitörün ayarlarından mı buluyoruz sanıyorsun.
Bilgisiz olduğun için açıklayayım. Bahsettiğim incelemeler bu forumdaki gibi "ben kullanıyorum memnunum" gibi şeyler değil. Pahalı aletler ile özelliklerinin ölçüldüğü incelemer.

Aynen suç olur 😂 bilgisizliğini kendine sakla lütfen.

Sizinle hangi forumun nasıl olduğunu tartışmayacağım :D kendi kendinize eğlenin.
boş laf bulmak için yarım saatini harcadın değil mi incelesinler ben ne yapayım gamepower inceleme için sponsorluk vermediği için mi asus üstün oldu parayı sırf asus yazısına harcamak yerine biraz ekonomik düşünsen ama yok ne farkı var desem sayamayacaksın ama fanboyluk işte ne yaparsan yap hep sen suçlusundur.

Lory

80+
boş laf bulmak için yarım saatini harcadın değil mi incelesinler ben ne yapayım gamepower inceleme için sponsorluk vermediği için mi asus üstün oldu parayı sırf asus yazısına harcamak yerine biraz ekonomik düşünsen ama yok ne farkı var desem sayamayacaksın ama fanboyluk işte ne yaparsan yap hep sen suçlusundur.
Şu konuya bak ve hepsini oku tamam mı?
Daha fazla kafandan uydurduğun bilgisizce şeyler varsa da oraya yaz.

Captainenes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Enes Demir
1440p + IPS + 165Hz + RGB.

parayı çöpe atmanın en kolay yöntemi.

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Kaan P
Steam
Şu konuya bak ve hepsini oku tamam mı?
Daha fazla kafandan uydurduğun bilgisizce şeyler varsa da oraya yaz.
çok komik bir insansın gidip palyaço olabilirsin senin için güzel bir meslek https://www.epey.com/monitor/karsilastir/842550-849726/gamebooster-gb-2428ff_asus-rog-strix-xg249cm/ tek farkı yükseklik ayarı şimdi git ona 11k bayıl.

Lory

80+

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Kaan P
Steam
Vallahi bana karşı gelebilmeniz bile komik. Dua edin bilgisiz bir forumdayız ve sizi linçleyen kişiler yok.

😂😂😂😂😂😂 Daha da yazmıyorum, git attığım konudaki yazdıklarımı okuda biraz bir şeyler öğren.
Allah'ını seviyorsan linçle be aşırı korktum ayy tir tir titriyorum asus almadığım için ip adresimi bulup iki katı para vermediğim için kiralık katil tut benim için çok güzel aktivite olur

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    79.8 KB · Hit: 18
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Lory
Top Bottom