Bilmiyorum hocam amazondan hiç iade yapmadımBaşlarda evet öyleymiş ama şuan düzeldi diyorlardı performansının iyi olduğunu söylüyorlardı muhtemelen iade yapıcam. Amazonda iade yaparsan ne zaman para yansır?
Bilmiyorum hocam amazondan hiç iade yapmadımBaşlarda evet öyleymiş ama şuan düzeldi diyorlardı performansının iyi olduğunu söylüyorlardı muhtemelen iade yapıcam. Amazonda iade yaparsan ne zaman para yansır?
Cİdden o ekran kartı bu kadar kötü mü ben kendime de almadım kuzenime almıştım. Şimdi bahsettiğiniz kadar kötüyse almayayım.Bilmiyorum hocam amazondan hiç iade yapmadım
Ben olsam almazdım şahsen kullanmadım daha önce ama kullananlar driver sorunlarının çok can sıkıcı olduğunu söylüyorduCİdden o ekran kartı bu kadar kötü mü ben kendime de almadım kuzenime almıştım. Şimdi bahsettiğiniz kadar kötüyse almayayım.
Test videolarında öyle görünmüyor kafam karıştı. Birde iade geç olursa stok biterse fiyat artarsa derdi var.Ben olsam almazdım şahsen kullanmadım daha önce ama kullananlar driver sorunlarının çok can sıkıcı olduğunu söylüyordu
hocam isterseniz rx7600 vs intel arc 750 diye bi konu açın bakalım çoğunluk hangisini tercih edicekTest videolarında öyle görünmüyor kafam karıştı. Birde iade geç olursa stok biterse fiyat artarsa derdi var.
İkinci el qlın hocamGigabyte 3050 mi arc 750 mi? Ben arc 750 siparişini verdim ama kararsız kaldım.
İkinci el istemedi kuzenim.İkinci el qlın hocam
Hocam kuzenin ikinci el ekran kartı almazsa emin ol çok zararda olur 7kya düzgün 0 ekran kartı yokİkinci el istemedi kuzenim.