Neler Yeni

7000TL bisiklet önerisi

NightWish2434

80+ Silver
Bence o kadar kalitesiz değil birçok modelini kullandım
Mosso daha kaliteli diyorum ben. Kron kalitesiz değil. Aynı fiyata mosso alır yoluma bakarım.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Mosso güzel ama çok atlamalara gelecek bir bisiklet gibi durmuyor.
Şimdi alıp ta elimde kalmasını istemiyorum, st530 u denedim sağlam duruyor ama frenleri hd değil
kanka st530 güzel bisiklet sonradan çok rahat diskleri de değiştirip hidroliğe çevirebilirsin bence eğer downhill yapmayacaksan toprak arazide zaten hidroliğe çok ta gerek yok bende corelli 5.3 var aldığıma çok pişmanım hidrolik freni var ikide birde patlıyor yıllık yağ doldurman lazım frenler fazla iyi tuttuğu için balatalar çabuk bitiyor vs vs

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
kanka st530 güzel bisiklet sonradan çok rahat diskleri de değiştirip hidroliğe çevirebilirsin bence eğer downhill yapmayacaksan toprak arazide zaten hidroliğe çok ta gerek yok bende corelli 5.3 var aldığıma çok pişmanım hidrolik freni var ikide birde patlıyor yıllık yağ doldurman lazım frenler fazla iyi tuttuğu için balatalar çabuk bitiyor vs vs
st530 alayım yani, peki hidrolik ne kadar tutar?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mosso daha kaliteli diyorum ben. Kron kalitesiz değil. Aynı fiyata mosso alır yoluma bakarım.
sveaz carraro yazmıştı
bu modeli görebildim düzgün
bi yorumlayabilir misiniz merdiven inmeye falan dayanır mı

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
Arkadaşlar geçende konu açmıştım 5k ya bisiklet önerisi diye, bütçe 7k ya çıktı.
Taksitle alacağım için maksimum 7500 olabilir.
Tek teker yapmayı merdiven inmeyi falan seven biriyim.
ST530 bulabildim indirimde şuan tam 7000 ama frenleri hidrolik değil mekanik
26 veya 27.5 jant istiyorum
Sizin ST530 yerine bunu al dediğiniz bir bisiklet var mı? tekrardan belirtiyorum maşası dayanıklı olması lazım ve tek tekerde atlamada zıplamada sağlam olması lazım
st530 dayanıklı mıdır onu da bilemedim. 540 istiyordum aslında yıllardır ama fiyatı mâlum 11-12 seviyesindeydi en son gördüğümde

@nightwish2434
Ey gidi zamanına bu paralarla motor alıyorduk şimdi bisiklet😕

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
st530 alayım yani, peki hidrolik ne kadar tutar?
kanka mt200 var benim arka frende gayet memnunum muhtemelen 1k tutar ama diskleri değiştirmen gerekebilir ona bakman lazım diskler kalınsa eğer gerek yok

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
kanka mt200 var benim arka frende gayet memnunum muhtemelen 1k tutar ama diskleri değiştirmen gerekebilir ona bakman lazım diskler kalınsa eğer gerek yok
carraro force 970 mi st530 mu önerirsin?

NightWish2434

80+ Silver
Mosso güzel ama çok atlamalara gelecek bir bisiklet gibi durmuyor.
Şimdi alıp ta elimde kalmasını istemiyorum, st530 u denedim sağlam duruyor ama frenleri hd değil
bir de bütçe arttı ya bir tık daha iyisini arıyorum wildfire dan
Hocam atlamanın ziplamanin kralını yaptım yüksek kaldırımlar merdivenler (her gördüğüm merdiven) hepsinde denedim gayet yeterli ön amortisörü.

kanka şahsi fikrim mosso o kadar da iyi bir marka değilo.O2
😳

NightWish2434

80+ Silver
bu modeli görebildim düzgün
bi yorumlayabilir misiniz merdiven inmeye falan dayanır mı
Carraro severim güzel marka kaliteli duruyor ama hiç kullanma şansım olmadı. Parçalar yine Shimano ağırlıklı farkettiysen. Bı tık daha kaliteli ama bütçe aşman gerekir.

mosso wildfire 29 hidrolik fren
Bende öneriyorum ama istemiyor.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Carraro severim güzel marka kaliteli duruyor ama hiç kullanma şansım olmadı. Parçalar yine Shimano ağırlıklı farkettiysen. Bı tık daha kaliteli ama bütçe aşman gerekir.

Bende öneriyorum ama istemiyor.
Wildfire bir tık ucuz olduğu için st530 a göre atlamalarda dayanmayacak hissi uyandırdı bende.
Yarın bisiklet bayii lerini gezeceğim o sırada wildfire ı da deneyeceğim, bulur ve denersem size buradan yazarım.

Top Bottom