7000tl civarında telefon önerisi

Reaksiyon skoru
46
Herkese selamlar.
Telefonu babaannem için alacağız,uzun ömürlü bi telefon gerekiyor.Telefondan genel beklenti kasmaması uzun süre kullabilmesi.
f/p model önerilerinizi bekliyorum.
bütçe maximum 7000tl

Bu fiyat bandında biraz zor oluyor bence temiz 2.el bi telefon mantıklı olur 8bin e s20fe bulmuştuk biz snapdragon işlemcili güzeldi

Bütçe 500TL daha yükselirse Realme 10 modeli alınabilir ancak şu an stoku bulunmuyor.

Ara sıra stoku geliyor. Aradaki farkı hak eden bir modeldir.
samsung a16 alınır mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyat bandında biraz zor oluyor bence temiz 2.el bi telefon mantıklı olur 8bin e s20fe bulmuştuk biz snapdragon işlemcili güzeldi
samsung a16 alınır mı? hocam ?

samsung a16 alınır mı?

Galaxy A16 modeli alınabilirse daha iyi olur. Model alınır tabii ki, bütçe yetiyorsa yeterli gelir günlük kullanımda.

Herkese selamlar.
Telefonu babaannem için alacağız,uzun ömürlü bi telefon gerekiyor.Telefondan genel beklenti kasmaması uzun süre kullabilmesi.
bütçe maximum 7000tl
Reis kaçak a yonelmeni öneririm oyunla fln işin yoksa o fiyata Xiaomi 13 pro alırsın sikintisiz keyfine bak

İ
Herkese selamlar.
bütçe maximum 7000tl
kinci el alcagina veya realmi oppa fln alcagina kaçak al bence

Reis kaçak a yonelmeni öneririm oyunla fln işin yoksa o fiyata Xiaomi 13 pro alırsın sikintisiz keyfine bak

İ

kinci el alcagina veya realmi oppa fln alcagina kaçak al bence
a16 alıcaz hocam sağolun

ö
Galaxy A16 modeli alınabilirse daha iyi olur. Model alınır tabii ki, bütçe yetiyorsa yeterli gelir günlük kullanımda.
öyle yapıcaz hocam sağolun

samsung a16 alınır mı?

Hocam bizde onu alacaktık fakat işlemci felan fiyatına göreydi gittik s20fe bulduk temiz

Eğer 0 olmadı şartsa okeydir fakat perfornmansı fiyatına göre

o fiyata anca 2. el var
S10 5G

Genel görüşleriniz nedir ? Kim ne için almalı mesela
Hocam bayadır girmiyordum,şuan girdim.
Öncelikle performansı gündelik kullanımda gayet yeterli fps oyunu vb oynamıcaksanız clash of clans vb oynatıyor kasmadan.kamerası yeterli.fiyatına göre muazzam bi cihaz bana göre gerçekten ucuz çünkü.128 hafıza 6 gb ramli tavsiye ederim

Geri