teşekkürler hocam2.5 yıldır XFX modelini kullanıyorum bir kere bile en ufacık hatayla karşılaşmadım.Oynamadığım oyun kalmadı.Fiyatlar hakkında pek bilgim yok ama karttan çekincen olmasın gayet iyidir.
Ama şunuda söyliyeyim.İyi araştır XT modeli ile aralarında pek fark olmuyorsa XT modeline yönel.teşekkürler hocam
hangisi daha iyi? ben açıkcası 2.el amd kartlardan çekiniyorum çünkü geçmişte çok başımı ağrıttıbu fiyata 3060ti da bulabilirsin oda iyi tercih olur
mining yapılmalı ihtimali olabilir mi?alınmaz 7.5a 6700xt bulursun sarı siteye değil de facebook gruplarına bak gpu world Türkiye sayfasını tavsiye edebilirim daha güvenli alırsın ordan
o fiyatlra buluduğm rx 6700xt'nin temiz olma ihtimali baya düşük gibi geliyor açıkcası6700xt bu fiyata blunur.Biraz kovalaman ve şansının yaver gitmesi lazım.Ben 2.el fakat 0 sayılabilecek xfx quick 6700xt yi 6750tl ye aldım.7000TL ye anlasmıstım fakat gittiğimde sohbetimiz sardığı için 250tl daha indirim yapmıştı.6700xt ilanlarının 7.5k yazmasına takılma pazarlıkla 7k ya satılır.Sadece açılmamasına ve furmark test sonuçlarına dikkat et
evet o ihtimal ikinci el her kartta olur zaten çok yıpranmış kart testlerle güvenlik etiketiyle vs. anlaşılır tavsiyem yine 6700xt olur 3060ti dan hem daha güçlü hem vram daha fazlahangisi daha iyi? ben açıkcası 2.el amd kartlardan çekiniyorum çünkü geçmişte çok başımı ağrıttı
Mesaj otomatik birleştirildi:
mining yapılmalı ihtimali olabilir mi?
eyvallah hocamevet o ihtimal ikinci el her kartta olur zaten çok yıpranmış kart testlerle güvenlik etiketiyle vs. anlaşılır tavsiyem yine 6700xt olur 3060ti dan hem daha güçlü hem vram daha fazla
8250 TL ye sağlam model 6700 XT ler var onlarada bakabilirsin +2 GB vram ve +5-10 daha iyi performansSarı sitede 7-8k bandında rx 6700 var bu fiyatlara alınır mı? Bu fiyatlarda alınabilecek en iyi gpu nedir?
Alınmaz zaten XT olani o fiyata satılıyorSarı sitede 7-8k bandında rx 6700 var bu fiyatlara alınır mı? Bu fiyatlarda alınabilecek en iyi gpu nedir?
dediğim gruba katılın dün mesela red devil 6700xt yi 8k ya veriyodu adam 10gün test garantilieyvallah hocam