Neler Yeni

Yardım 700bin₺ kadar alım satımı kolay temiz araba.

Adam o macunla 2 araba daha çıkartır bizim sanayiciler birde o kadar macun yemiş bir arabanın alt takım şase vs. Ne haldedir bilemiyorum tabii benimki uç bir örnek çok azdır ama var mı var o tür araçlar
Eski model ve doğu pazarında dolaşan araçların çoğu öyle, işçilik berbat kullanma şekli berbat fiyatlar daha da berbat. Doğuda kullanılmış arabalardan kesinlikle uzak durun

Eski model ve doğu pazarında dolaşan araçların çoğu öyle, işçilik berbat kullanma şekli berbat fiyatlar daha da berbat. Doğuda kullanılmış arabalardan kesinlikle uzak durun
Kesinlikle katılıyorum hocam bir doğudan 2 istanbuldan araba alınmaz ama hemen hepsi İstanbul'da arabaların sebepse bizim milletimiz genelde sadece kilometre bazlı bakım yaptırıyor istda ise çok trafik olduğu için arabalar çok uzun çalışıyor ve kavramasıydı vitesiydi çok yük altında kalıyor benim kanımca alınmazda mecbur alcaz yoksa çok daralıyor seçenekler

Kesinlikle katılıyorum hocam bir doğudan 2 istanbuldan araba alınmaz ama hemen hepsi İstanbul'da arabaların sebepse bizim milletimiz genelde sadece kilometre bazlı bakım yaptırıyor istda ise çok trafik olduğu için arabalar çok uzun çalışıyor ve kavramasıydı vitesiydi çok yük altında kalıyor benim kanımca alınmazda mecbur alcaz yoksa çok daralıyor seçenekler
2022 model ve üzeriyse aslında çok ta İstanbul aracı almakta sakınca yok, daha dayanıklı üretmeye başladılar. Ama 2011 ve öncesi özellikle LPG'li araçlar İstanbulda kullanıldıysa kaçın uzaklaşmayın direk kaçın koşun

2022 model ve üzeriyse aslında çok ta İstanbul aracı almakta sakınca yok, daha dayanıklı üretmeye başladılar. Ama 2011 ve öncesi özellikle LPG'li araçlar İstanbulda kullanıldıysa kaçın uzaklaşmayın direk kaçın koşun
22 model üstleri de ateş pahasıda yapcak bir şey yok öyle ya da böyle İstanbul a düşüyorsun her şekil nerdeyse her aeac İstanbul her şey orsya toplanmış fabrika nüfus vs. Konuyu çokta saptırmadan bitiriyim iyi forumlar

Takıntınız varsa bilemem ancak mesela sol arka kapı sağ ön kapı değişti diyelim ne oluyor biri bana anlatabilir mi :D Araç daha çok mu yakıyor. Off ya değişenim var diyerek daha mı çabuk bozulası geliyor
Ülkemizde ikiye bölünüp toplanmış arabalar kapı değişen diye satılıyor, insanlar dolandırılıyor. Bu yüzden artık arabadaki ufacık boya bile mide bulandırıyor. Ülkemizde airbag patlamış arabaların %90'ı airbagleri iptal edilerek tamir ediliyor. Çünkü ülkemizde çakalların cebine girecek fazladan 3 kuruş haram para insanların canından daha değerli. O yüzden insanlar arabalardaki en ufak bir hataya bile şüpheci yaklaşıyor.

Yoksa değişen parça her zaman iyidir.

Arkadaşlar öncelikle ilk arabam olacak ve 2 senede ancak bu kadar biriktirebildim. Az çok araba bilgim var ama alım satımı kolay olsun istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Ne önerirsiniz?
-Ağır hasar kaydı olmasın
-Değişen olmasın.
-Taksi çıkması olmasın
-Tercihen km yüksek olmasın.
-Beni işe götürüp getirecek istanbul trafiğine dayanabilecek bir araba. İzin günlerinde memleketime ailemi görmeye gideceğim.
wv polo honda civic toyota corolla accent blue egea 1.6 mjet aklima suanlik gelenler daha fazla detay verirseniz eleriz otomatik hatcback sedan benzin dizel gibi gibi

Corolla-Ford focus-opel astra-fluence. Tabi ne alacaksan detaylı araştırman lazım kronik arızaları sorunları. Bende 400k ya bir araç bakıyorum ama 700k param olsa ford focus ve opel astra bakardım. Tabi sorun ciksrtmamasi dayanıklılık falan dersek herkes corolla der

wv polo honda civic toyota corolla accent blue egea 1.6 mjet aklima suanlik gelenler daha fazla detay verirseniz eleriz otomatik hatcback sedan benzin dizel gibi gibi
Hocam çok aradım corolla ve civic ama yok ki hepsi 2005 veya 2006 model
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Corolla-Ford focus-opel astra-fluence. Tabi ne alacaksan detaylı araştırman lazım kronik arızaları sorunları. Bende 400k ya bir araç bakıyorum ama 700k param olsa ford focus ve opel astra bakardım. Tabi sorun ciksrtmamasi dayanıklılık falan dersek herkes corolla der
700k maalesef 1.6 corolla yok varsa bile ya kaput değişen, ağır hasarlı, taksi çıkması oluyor 😔

tam ne kadar bilmiyorum ama eksiltiyor .
Hocam Yağı Yenilettik ben yoktum ama Usta Castrol Koymuş Castrol Egde 5 40W olması lazım. Bana 6 ay 1 yıl sonra yazarsanız yağ ölcümün'de Eksiltip Eksiltmediğini yazabilirim.

Geri