600e alıp 700 e satan çıkmaz bence bende aldım hayatta satmam o fiyatatuf k3ü indirimdeyken alıp o fiyata satan birilerini bulabilirsin gibime geliyo
100 lira geri ödeme ile 500e geliyo al sat için yapacaklara temiz 200 kağıt.600e alıp 700 e satan çıkmaz bence bende aldım hayatta satmam o fiyata![]()
Knk 200 lira para değil artık uğraştığına değmez100 lira geri ödeme ile 500e geliyo al sat için yapacaklara temiz 200 kağıt.
100 lira geri ödeme ile 500e geliyo al sat için yapacaklara temiz 200 kağıt.
Red tercih
satan çıkıyomuşBilgisayar Klavyesi Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Bilgisayar Klavyesi Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.shbd.io
satan çıkıyomuş![]()
Bunların dışında Asus Tuf Gaming K1 nasıldır? Mekanik değil de hisli olarak? Yani bunlarla kıyaslamayarak soruyorumBilgisayar Klavyesi Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Bilgisayar Klavyesi Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.shbd.io
kanka fiyatına göre iyi bence ya membran klavye olarak fp diyebilirim bu akşam gaming gecesinde satıldı 300e ama stok bittiBunların dışında Asus Tuf Gaming K1 nasıldır? Mekanik değil de hisli olarak? Yani bunlarla kıyaslamayarak soruyorum
Membran kullanmadım hocam.Bunların dışında Asus Tuf Gaming K1 nasıldır? Mekanik değil de hisli olarak? Yani bunlarla kıyaslamayarak soruyorum