ortalama şehir içi bende 1.0 motoru 5.5l yakıyodu biraz basıyodum ama , dediğim gibi auris veya yaris size motor problemi de çıkarmaz sanayiye az götürür bence bi değerlendirinOrtalama diğer rakiplerine göre ne kadar fazla yakar evdeki 2.araba olucak yani çok çok kullanılmaz
Şanzıman çoğunda sorunsuz diye yazdım, bende bu bantta araç kovaliyorum yeni olup elektronik olanlar daha sorunlu700-750k para verip o kadar eski model almak saçma olmaz mı hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
En son gidip ami alcam![]()
Bakayım hocam teşekkürlerortalama şehir içi bende 1.0 motoru 5.5l yakıyodu biraz basıyodum ama , dediğim gibi auris veya yaris size motor problemi de çıkarmaz sanayiye az götürür bence bi değerlendirin
Doğrudur araç işinden hiç anlamam biraz forumdan biraz yapay zekadan baka baka gidiyoruzŞanzıman çoğunda sorunsuz diye yazdım, bende bu bantta araç kovaliyorum yeni olup elektronik olanlar daha sorunlu
1.4 otomatik 4 vitesi 13 litre benzin şehiriçi yani UZAK DUUUR.Ortalama diğer rakiplerine göre ne kadar fazla yakar evdeki 2.araba olucak yani çok çok kullanılmaz
Alfa Romeo mito olur.annem için ortalama 700bine araç bakıyoruz pek bir kriterimiz yok uçup kaçmasına gerek yok otomatik vitesli çok eski olmayan çok masraf çıkarmayacak bir araba olması yeterli önerilerinizi bekliyorum
valla öyle gibiHacı hem sorun çıkarmaz hem otomatik bu paralara karşıt ikili gibi
bakayım teşekkürlerAlfa Romeo mito olur.
Aveo olur.
Swift olur
Biraz artarsa yeti olur
1m çıkarsan arkadaş Passat buldu dizel manuel 2017 idi sanırım sorunsuz güzelvalla öyle gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bakayım teşekkürler
İmkansız 1m. B8 Passat1m çıkarsan arkadaş Passat buldu dizel manuel 2017 idi sanırım sorunsuz güzel
Dediğim gibi pek kursu olmayan 15-16-17 ama hangi model hatırlamıyorum,zaten hepsi B 8 ama model şeyi olanlar için söyledimİmkansız 1m. B8 Passat
Ya 400.000 500.000 de olur.
Ya da ağır hasarlı.
Temiz için 1.5m
Ve arkadaş 150km altı seçmişti filtreden ayrıca ağır hasar da kapalıydı.Sadece bir yerde boya vardı sanırım o kadarDediğim gibi pek kursu olmayan 15-16-17 ama hangi model hatırlamıyorum,zaten hepsi B 8 ama model şeyi olanlar için söyledim