Neler Yeni

700TL FPS mouse tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
FPS oyunları için mouse ariyorum. Elim orta-büyük.

Rival 600 kullanıyordum ama 6 ayda kendiliğinden bozulmasından dolayı ve SteelSeries ile Teklos garanti firması ile yaşadığım rezillikten sonra, asla ve asla SteelSeries ürünleri kullanmayacağım. Bozulan ürünümün değişimini stokta olmadıklarını gerekçe göstererek teklos garanti, ürün değişimini yapmadı. SteelSeries ile görüştüm, geri gönderin dedi, teklos ise geri gönderimi kabul etmeyeceğini söyledi, 4 ay beklerseniz anca gelirse gönderim yapılacağını belirtti, sonra SteelSeries'e yazdım ve SteelSeries üzgün olduğunu belirtti sadece. Böyle firmalardan alışveriş asla yapmayacağım. Sizde aklınızda bulundurun. Dandik mouselarının bedelini tüketici ödüyor maalesef. Thh'ye başvuracağım. Logitech sanırım müşteri hizmeti konusunda iyiymiş. Böyle firmaların mouselarını tavsiye ederseniz sevinirim.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
G502 Hero önerebilirim.
Ya da Razer Viper.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
G502 Hero önerebilirim.
Ya da Razer Viper.
G502 Hero amazon.de 34 euro'ya satılıyor hocam. O kadar ele ayağa düşmüş, kaliteli bir mouse değil sanırım. Ayrıca moba oyunları için, çok fazla tuş var. Rival 600 (80euro) seviyesinde bir mouse arıyorum.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
700 tl çok hocam

viper mini alın geçin bence razerların performansı iyi fps oyunlarda

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
G502 Hero amazon.de 34 euro'ya satılıyor hocam. O kadar ele ayağa düşmüş, kaliteli bir mouse değil sanırım. Ayrıca moba oyunları için, çok fazla tuş var. Rival 600 (80euro) seviyesinde bir mouse arıyorum.
FPS için istiyorsun MOBA dememişsin.
Türkiye'de fiyatı 600'ün altına düşmemiş bir mouse.
Arkadaşım kullanıyor, taş gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ahmet

Rival 600 kullanıyordum ama 6 ayda kendiliğinden bozulmasından dolayı ve SteelSeries ile Teklos garanti firması ile yaşadığım rezillikten sonra, asla ve asla SteelSeries ürünleri kullanmayacağım. Bozulan ürünümün değişimini stokta olmadıklarını gerekçe göstererek teklos garanti, ürün değişimini yapmadı. SteelSeries ile görüştüm, geri gönderin dedi, teklos ise geri gönderimi kabul etmeyeceğini söyledi, 4 ay beklerseniz anca gelirse gönderim yapılacağını belirtti, sonra SteelSeries'e yazdım ve SteelSeries üzgün olduğunu belirtti sadece. Böyle firmalardan alışveriş asla yapmayacağım. Sizde aklınızda bulundurun. Dandik mouselarının bedelini tüketici ödüyor maalesef. Thh'ye başvuracağım. Logitech sanırım müşteri hizmeti konusunda iyiymiş. Böyle firmaların mouselarını tavsiye ederseniz sevinirim.
Hyperx modelletine bak bence.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Razer Deather V2

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
FPS için istiyorsun MOBA dememişsin.
Türkiye'de fiyatı 600'ün altına düşmemiş bir mouse.
Arkadaşım kullanıyor, taş gibi.
Doğrudur hocam, amazon.de de görünce o fiyata çok şaşırdım. Fps için uygun mudur sizce? Fazla tuş sıkıntı yapmaz mı? O ek tuşların sadece 1-2 tanesini kullanıyorum :D.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5

Deathadder V2 Alırdım.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Doğrudur hocam, amazon.de de görünce o fiyata çok şaşırdım. Fps için uygun mudur sizce? Fazla tuş sıkıntı yapmaz mı? O ek tuşların sadece 1-2 tanesini kullanıyorum :D.
Bence yapmaz ya. FPS için baya iyi.

Top Bottom