Neler Yeni

Rival 600 Mouse Garanti Rezilliği!

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
449 TL'ye almışsın demekki iade olarak 449 TL verilmesi normal bir şey bunda bir sıkıntı yok.
Kardeşim bana para iadesi yapılmasın !!! Ürünümü kullanmak istiyorum ben. Şimdi aynı üründen satın alacak olsam 300TL ayriyeten para ödeyeceğim. Anlıyor musun? Daha nasıl açıklayayım?

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Benim anlamadığım eyw ürün aldın bozuldu servise verdin yapılmadı değişim istedin ürün olmadığı için para iadesi yapacaklar.
Buraya kadar eyw iyide neden 449tl fatura bedelinin dışında para ödesinler sana ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
Benim bildiğim de öyle. Faturadaki tutar iade edilir
Tüketici Garanti ile ilgili hakları okumanızı tavsiye ederim. Ben yine aynı mousetan aldığımda ne kadar ödeyeceğim ayriyeten lütfen hesapla. Kendin çözersen anlarsın o zaman.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Adamlardan daha fazla para vermelerini beklemezsin zaten ama muadlili veya aynı ürünü vermeleri gerekir

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
Benim anlamadığım eyw ürün aldın bozuldu servise verdin yapılmadı değişim istedin ürün olmadığı için para iadesi yapacaklar.
Buraya kadar eyw iyide neden 449tl fatura bedelinin dışında para ödesinler sana ?
Kardeş iade istemiyorum ben. Ürünümü kullanmak istiyorum. Ben yine mouse alsam, 300TL ayriyeten bu moseua para ödeyeceğim Çünkü 749TL-449TL=300TL anladın mı? 300TL yine para ödeyeceğim! Niye ödüyeyim yahu ben, saçma sapan kendiliğinden bozulan mouse için? Üstelik mousetan kaynaklı olduğunuda kabul ediyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamlardan daha fazla para vermelerini beklemezsin zaten ama muadlili veya aynı ürünü vermeleri gerekir
Bende bunu talep ediyorum. Muadilini veya aynı ürünü vermek zorundalar. Ama ellerinde kalmadığı için değiştiremedik diyorlar. Böyle bir hakları yok. Üstelik kocaman bir yalan bu. Nasıl ellerinde yok piyasada satılan en çok mouse?

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
Kardeşim bana para iadesi yapılmasın !!! Ürünümü kullanmak istiyorum ben. Şimdi aynı üründen satın alacak olsam 300TL ayriyeten para ödeyeceğim. Anlıyor musun? Daha nasıl açıklayayım?
Hocam para istemiyosun aynı ürünü istiyosun eyvallah ancak şirket sana neden 300 tl versin ? sen aldıgında 449 tl imiş şimdi 749 tl olmuş şirket napsın ?

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Adamlardan daha fazla para vermelerini beklemezsin zaten ama muadlili veya aynı ürünü vermeleri gerekir veremezlerse stok yok derlerse siz paranızı alırsınız, ama 300 lira fazla değil.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,364
İsim
.
Doğru 300 tl zarara uğramış oluyor. Ben orda 300 tl mi istiyorum gibi bir cümle görmedim

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Markaya niye sallıyorsun ne alaka ya?
Boş yorum yapmaktan bıkmadınız adamlar senin için özel mi üretsin?

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,531
İsim
kadir
Aldığı fiyattan iade işlemini normal bulanlar var şaka gibi.Adam iade işlemi sonrası neden daha düşük kalite bir mouse almak zorunda kalsın? Ürün değişimi en doğal hakkı.Para iadesi istemediğini belirtmiş zaten.12 yaşındaki çocuklar da euw euw daha fazla niye versinler diye atlamış hemen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
Aldığı fiyattan iade işlemini normal bulanlar var şaka gibi.Adam iade işlemi sonrası neden daha düşük kalite bir mouse almak zorunda kalsın? Ürün değişimi en doğal hakkı.Para iadesi istemediğini belirtmiş zaten.12 yaşındaki çocuklar da euw euw daha fazla niye versinler diye atlamış hemen.
Sonunda düzgün anlayan birkaç kişi çıktı. Hocam sizce ne yapmalıyım? Ellerinde bulunmadığı için değişim yapamamışlar ama benim hakkım var buna. Peki ne yapmalıyım? Kesinlikle kabul etmemeyi düşünüyorum. Çok büyük zarara uğrayacağım. Garanti belgesinde bu yükümlülüğü yapmak zorundadırlar diye yazıyor.

Markaya niye sallıyorsun ne alaka ya?
Boş yorum yapmaktan bıkmadınız adamlar senin için özel mi üretsin?
Çünkü teklos garantiye gönderiliyor yazıyor ürünün garanti belgesinde. SteelSeries Türkiye'de demek ki bu firma ile çalışıyor kardeşim. Umarım anlamışsındır.

Tamamdır onu biliyorum yeni mouse isteme hakkına sahipsiniz.
Ellerinde olmadığı için değişim yapılamıyor demiş. Peki bu durumda ne yapmalıyım? Forumda bile laf eden olmuşta ona sinirlendim, yok niye fazla para versinler diye :D. Ben para istemiyorum ki zaten.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,531
İsim
kadir
Sonunda düzgün anlayan birkaç kişi çıktı. Hocam sizce ne yapmalıyım? Ellerinde bulunmadığı için değişim yapamamışlar ama benim hakkım var buna. Peki ne yapmalıyım? Kesinlikle kabul etmemeyi düşünüyorum. Çok büyük zarara uğrayacağım. Garanti belgesinde bu yükümlülüğü yapmak zorundadırlar diye yazıyor.

Çünkü teklos garantiye gönderiliyor yazıyor ürünün garanti belgesinde. SteelSeries Türkiye'de demek ki bu firma ile çalışıyor kardeşim. Umarım anlamışsındır.
Hiç böyle bir olay yaşamadım, yapılan şeye de anlam veremedim.Umarım sorununuzu en kısa sürede çözerler, bir fikrim yok ne yazık ki.

Top Bottom