Neler Yeni

Rival 600 Mouse Garanti Rezilliği!

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
Adamlardan daha fazla para vermelerini beklemezsin zaten ama muadlili veya aynı ürünü vermeleri gerekir veremezlerse stok yok derlerse siz paranızı alırsınız, ama 300 lira fazla değil.
Bak güzel kardeşim. Ben para istemiyorum. Ben ürünümü istiyorum. İade edilirse ben 300TL zarara uğramış olacağım yine aynı ürünü kullanmak istediğimde. Anladın mı?

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Şöyle bir yol izlesen? Arayabileceğin bir destek varsa ara. Haklarından bahset. Sana ya farklı bir model ya da aynı model bir steelseries mouse göndermelerini rica et. Duruma göre haklarına başvurursun. (Düzenleme yapıyorum. 300 lira fazla değil diyen arkadaşa iban yollasam da bana 300 lira atsa çok güzel olurdu. Türkiye'de yaşıyoruz ve herkesin geliri gideri bir değil. Komik bir yorum.)

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
Mayıs ayında 449TL'ye SteelSeries Rival 600 mouse almıştım. Şu an mouseun fiyatı 749TL. Ürün arızalandı. Teklos garantiye yolladım. 1 hafta sonra bugün geri gönderdiler. Üründe arıza tespit edilmiştir. Ürünün elimizde birebir aynısı ve muadili olmadığından değişimi yapılmamıştır. Bu mektubu satıcı firmaya gönderiniz demekte. Ürünüm hem düzeltilmemiş hem değişimi yapılmamış. Ürünümün iadesi olacak yani. Ürünün iadesinde de 449TL iade edileceği söylendi Hepsiburada'dan. Ben bu durumu asla kabul etmiyorum. Thh'ye, cimere şikayette bulunacağım. Bu yapılan çok büyük bir ayıptır. Ben ürünümün asla iadesini istemiyorum. 7 ay kullandığım mouseta saçma sapan kendi sorunu yüzünden 300TL zarara uğramak istemiyorum. Bu mouse en çok satılan modellerden birisi. Aynısı olmamasına imkan yok. Tüketici garanti hakları gereği değiştirmekle yükümlüler. Ben ürünümün kesinlikle değiştirilmesini veya onarılmasını istiyorum. Bu zor zamanlarda para kazanılması kolay değil.
Sizce ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
bu herşeyde geçerli ayakkabı almıştım 600 tl ye 20 gün sonra ürün 750 tl oldu iade ettim 600 tl verdiler faturada hangi rakam yazıyorsa sana o kadarını veriyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mayıs ayında 449TL'ye SteelSeries Rival 600 mouse almıştım. Şu an mouseun fiyatı 749TL. Ürün arızalandı. Teklos garantiye yolladım. 1 hafta sonra bugün geri gönderdiler. Üründe arıza tespit edilmiştir. Ürünün elimizde birebir aynısı ve muadili olmadığından değişimi yapılmamıştır. Bu mektubu satıcı firmaya gönderiniz demekte. Ürünüm hem düzeltilmemiş hem değişimi yapılmamış. Ürünümün iadesi olacak yani. Ürünün iadesinde de 449TL iade edileceği söylendi Hepsiburada'dan. Ben bu durumu asla kabul etmiyorum. Thh'ye, cimere şikayette bulunacağım. Bu yapılan çok büyük bir ayıptır. Ben ürünümün asla iadesini istemiyorum. 7 ay kullandığım mouseta saçma sapan kendi sorunu yüzünden 300TL zarara uğramak istemiyorum. Bu mouse en çok satılan modellerden birisi. Aynısı olmamasına imkan yok. Tüketici garanti hakları gereği değiştirmekle yükümlüler. Ben ürünümün kesinlikle değiştirilmesini veya onarılmasını istiyorum. Bu zor zamanlarda para kazanılması kolay değil.
başka bir model iste değitirmek için illa rival 600 olmak mı zorunda?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Sonunda düzgün anlayan birkaç kişi çıktı. Hocam sizce ne yapmalıyım? Ellerinde bulunmadığı için değişim yapamamışlar ama benim hakkım var buna. Peki ne yapmalıyım? Kesinlikle kabul etmemeyi düşünüyorum. Çok büyük zarara uğrayacağım. Garanti belgesinde bu yükümlülüğü yapmak zorundadırlar diye yazıyor.

Çünkü teklos garantiye gönderiliyor yazıyor ürünün garanti belgesinde. SteelSeries Türkiye'de demek ki bu firma ile çalışıyor kardeşim. Umarım anlamışsındır.

Ellerinde olmadığı için değişim yapılamıyor demiş. Peki bu durumda ne yapmalıyım? Forumda bile laf eden olmuşta ona sinirlendim, yok niye fazla para versinler diye :D. Ben para istemiyorum ki zaten.
Hocam bence şikayet et hakkın sonuçta ama Hepsiburada tatlı dille her şeyi çözüyor :D öyle olmadıysa thh

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
bu herşeyde geçerli ayakkabı almıştım 600 TL ye 20 gün sonra ürün 750 TL oldu iade ettim 600 TL verdiler faturada hangi rakam yazıyorsa sana o kadarını veriyorlar.

başka bir model iste değitirmek için illa rival 600 olmak mı zorunda?
Muadilide yok demişler. Nasıl olamaz koskoca firmada bu seviyede bir mouse aklım almıyor.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Dostum şöyle bir yorumum da var. 400TL'lik mousenin 750TL'ye 6 ay içerisinde yükselmesi çok zor. Stokları azaldığından kara borsa olmuş diye düşünmemek elde değil. Adamların da stoklarında olmadığını söylemesi birazcık bu durumu destekliyor. Biraz zaman tanıyabilirsin? Tekrardan piyasada stok sayıları fazlalaştığında belki daha iyi yardımcı olabilirler? Ben Steelseries'i de haksız bulmuyorum, seni de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
Sen 300 TL verip ürünü aldın mı?
Almadıysan öfkesi bu?
Kardeşim almak zorunda kalacağım. Ciddi misin? Eğer bana 449TL verirlerse ben aynı seviyede yine bir ürün kullanmak istersem 300TL daha eklemek zorunda kalacağım. Niye anlamıyorsun canına kurban olduğum. Lütfen rica ediyorum. Ben para istemiyorum. Ben bu ürünü kullanmak veya denk bir ürünü herhangi bir ekstra ücret vermeden kullanmak istiyorum!

Dostum şöyle bir yorumum da var. 400TL'lik mousenin 750TL'ye 6 ay içerisinde yükselmesi çok zor. Stokları azaldığından kara borsa olmuş diye düşünmemek elde değil. Adamların da stoklarında olmadığını söylemesi birazcık bu durumu destekliyor. Biraz zaman tanıyabilirsin? Tekrardan piyasada stok sayıları fazlalaştığında belki daha iyi yardımcı olabilirler? Ben Steelseries'i de haksız bulmuyorum, seni de.
Haklısın evet dolar kuruna göre saçma 750TL'ye yükselmiş olması. Ama ben bu ürünü aldığımda en 749TL'ye alabiliyorum. Bu malesef benim sorumluluğumda değil. Burada benim zararımı karşılanması gerekiyor. Para iadesi asla yapılmasın. Koskoca firmada muadil başka mouseta olmaz mı? veya aynı mouseu nasıl gönderemezler? Niye uğraştırırlar bu saçma sapan iş için.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kardeşim almak zorunda kalacağım. Ciddi misin? Eğer bana 449TL verirlerse ben aynı seviyede yine bir ürün kullanmak istersem 300TL daha eklemek zorunda kalacağım. Niye anlamıyorsun canına kurban olduğum. Lütfen rica ediyorum. Ben para istemiyorum. Ben bu ürünü kullanmak veya denk bir ürünü herhangi bir ekstra ücret vermeden kullanmak istiyorum!

Haklısın evet dolar kuruna göre saçma 750TL'ye yükselmiş olması. Ama ben bu ürünü aldığımda en 749TL'ye alabiliyorum. Bu malesef benim sorumluluğumda değil. Burada benim zararımı karşılanması gerekiyor. Para iadesi asla yapılmasın. Koskoca firmada muadil başka mouseta olmaz mı? veya aynı mouseu nasıl gönderemezler? Niye uğraştırırlar bu saçma sapan iş için.
THH'den bir sonuç gelsin bakalım ne olacak.
Sen haklı çıkacaksın da.
Markayı kötülemeye gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
THH'den bir sonuç gelsin bakalım ne olacak.
Sen haklı çıkacaksın da.
Markayı kötülemeye gerek yok.
SteelSeriesi hocam kötülemiyorum. SteelSeries Mouse başlığı o yüzden açtım. Ayrıca SteelSeries bu firma ile çalıştığı için başlığı en uygun böyle buldum. SteelSeries'e zaten yazacağımda bu durumu çözeceklerine inanıyorum. Direk SteelSeriese yaz dedi bir arkadaş çözerler dedi. Öyle yapacağım.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Anlamayan arkadaşlar için: Ben mousemun para iadesini istemiyorum. Ürünün değişimini veya muadilinin gönderilmesini istiyorum. Firma ellerinde bulunamadığı için gönderemedik diyor. Böyle bir hakları yok. Ben mağdur oluyorum. Ben yine aynı mousetan alacağım ve 300TL ayrıyeten para ödemiş olacağım.
Haklı bu arada. Arkadaş iade istiyor. Muadlili ürün göndermeleri lazım yada aynısı. Ya da dolar üstünden karşılasınlar zararını adamın. O 300TL lik zararı ne olacak?

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Meşgul etmeyin demişsin bide şu forum dogru duzgun aklını kullanan adam yok.
Ben de isterim adama yeni mouseunu versinler. Ki doğrusu da bu. Ama fayda etmez demek istedim. Yanlış anlaşıldım sanırım.

Kardeşim kafan mı güzel? kim 7 ay bedavaya kullanmış? Versinler mousemun yine aynısını, 7 ay garantiden kıssınlar. Bu durumlar böyle olur zaten. Bilmiyorsan boş yorum yapma. Meşgul etmeyin demiş birde. Canım sıkkın zaten

Tekrar okursan sevinirim. Ben ürünün iade edilmesini değil. Aynı moseumu çalışır vaziyette istiyorum. Veya birebir aynısnı versinler. Tüketici Garanti haklarında yazıyor. Yukarıdaki de demiş ki, boş yere meşgul etmeyin demiş. Te allahım :D.
Dostum sen beni yanlış anladın. Elbette haklısın. Ama THHnin buna bir çözüm bulacağını sanmıyorum. “Paranı iade al git” diyecekler. Ha “enerjim vaktim var” diyorsan otur uğraş. Ben olacak olanı söylüyorum. Ben THH değilim ki bana kızıyorlar. Olacak olanı söyledik diye forumda yemediğim laf kalmamış arkadaş.

Son düzenleme:
Top Bottom