linkini attığınız kulaklığı önerir misiniz peki alan kişiler çoğunlukla memnun aslındaHavitin baya kaliteli bir kulaklığı 500 TL ye inmişti geçen, ona denk gelsen güzel olurmuş. Havit happy hourlarını bekleyebilirsin, 1-2 hafta içinde illaki güzel bir şeyler düşer. Yok ben bugün almak zorundayım diyorsan bu işini görür. https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,460523471.html
linkini attığınız kulaklığı önerir misiniz peki alan kişiler çoğunlukla memnun aslında
haklısınız peki 800 tl ye havitin biraz daha iyi bir modeli var mıÖneririm, bu bütçede daha iyisi yok. Kumaş pedli, malzeme kalitesi fiyatına göre iyi, üzmeyecek de bir ses kalitesi var. Daha ne olsun?
bende düşünyorumda almayıÖneririm, bu bütçede daha iyisi yok. Kumaş pedli, malzeme kalitesi fiyatına göre iyi, üzmeyecek de bir ses kalitesi var. Daha ne olsun?
haklısınız peki 800 tl ye havitin biraz daha iyi bir modeli var mı
bende düşünyorumda almayı
büyükmü hocam kafam büyükteH2002D ve H2002P var, bu iki kulaklık da sana attığım kulaklıktan iyidir. Ses kartı iyi bir anakarta sahipsen H2002D seni fazlasıyla mutlu eder, giriş seviye bir anakartın varsa H2002P alman gerekir.
Lakin bu iki kulaklık konfor anlamında eleştiriliyor, kafa yapın büyükse sıkabilir. Pedleri de suni deri olduğu için terletecektir yazın.
İlk attığım kulaklıkta bu sorunu yaşamazsın, fakat ses kalitesi olarak H2002P/D'nin gerisinde kalır. Seçim senin.
Ben FUXİ H3 kullanıyorum, memnunum. Happy Hour'a denk gelirse 800-900 TL'ye düşer o da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alınabilecek bir kulaklık, terletmeyen kumaş pedli kulaklıklar üst fiyat segmentinde bile çok çok azken bu fiyata güzel kulaklık.
hocam msi pro h610m anakart kullanıyorumH2002D ve H2002P var, bu iki kulaklık da sana attığım kulaklıktan iyidir. Ses kartı iyi bir anakarta sahipsen H2002D seni fazlasıyla mutlu eder, giriş seviye bir anakartın varsa H2002P alman gerekir.
Lakin bu iki kulaklık konfor anlamında eleştiriliyor, kafa yapın büyükse sıkabilir. Pedleri de suni deri olduğu için terletecektir yazın.
İlk attığım kulaklıkta bu sorunu yaşamazsın, fakat ses kalitesi olarak H2002P/D'nin gerisinde kalır. Seçim senin.
Ben FUXİ H3 kullanıyorum, memnunum. Happy Hour'a denk gelirse 800-900 TL'ye düşer o da.
Alınabilecek bir kulaklık, terletmeyen kumaş pedli kulaklıklar üst fiyat segmentinde bile çok çok azken bu fiyata güzel kulaklık.
büyükmü hocam kafam büyükte
hocam msi pro h610m anakart kullanıyorum
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,460523471.html
bunu almak mantıklı mı yoksa diğer dedikleriniz mi
hocam özele bakma imkanınız var mıSorun olmaz. Lakin H2002P ve D modelinde sorun yaşayabilirsiniz, H2037D'nin kafayı sıktığına dair bir yorum hiç duymadım.
H2037D ya da H2002P almalısın. Günlük kullanım için H2037D fazlasıyla yeter bence.
Çok oyun oynuyorsan ve daha üst seviye bir ses kalitesi istiyorsan H2002P almalısın. Karar senin.