- Bütçe
- 85000
Başlıkta anlattığım gibi parçaları tek tek topluyorum açıkçası sebebi taksit var diye peşin fiyata
Bilmediğim uyumlu olup olmayan parçalar hakkında size danışmak istedim
önemli olan taksit olayı
Ekran Kartı = RTX 4070 Ti Super N11de 35499Tl 6 Taksit Peşin
İşlemci = Açıkçası bu ekran kartına uyacak AMD işlemci arıyorum konunun asıl amacıda bu
Diğer parçalar aklımda olan şeyler var ancak işlemcide çok kararsız kaldım işlemci önerilerinize göre diğer parçaları değiştirebilirim
Monitör olarak bunu buldum
ASUS TUF Gaming VG27AQ3A 8K Fiyat
Klavyem yok klavye olarakda bunu buldum
ASUS ROG Strix Scope II RX Red Switch 3.5K Fiyat
Kasa bunu buldum
Corsair iCUE 3000D RGB Airflow USB 3.2 Mid Tower ATX 750W 80+ Bronze 5K Fiyat
İşlemci Soğutucu bunu buldum
Thermalright Peerless Assassin 120 SE WHITE ARGB TL-C12CW-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu 1.5K Fiyat
Anakart bunu buldum
ASUS Prime B650M-R 7200MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI mATX Anakart 6.5K Fiyat
Bu bulduğum parçalar bir hazır sistemde değiştirdiğim parçalar sistemde işlemci Ryzen 5 7500F ve RTX 4070 DUAl OC bulunuyordu RTX 4070TI Super Dualı böyle bir fiyata bulunca taksitli halde vazgeçtim ve tek tek toplamaya karar verdim sizden ricam parça önerisi özellikle işlemci ve parçaların peşin taksitle alınması önemli şimdiden teşekkürler.
Bilmediğim uyumlu olup olmayan parçalar hakkında size danışmak istedim
önemli olan taksit olayı
Ekran Kartı = RTX 4070 Ti Super N11de 35499Tl 6 Taksit Peşin
İşlemci = Açıkçası bu ekran kartına uyacak AMD işlemci arıyorum konunun asıl amacıda bu
Diğer parçalar aklımda olan şeyler var ancak işlemcide çok kararsız kaldım işlemci önerilerinize göre diğer parçaları değiştirebilirim
Monitör olarak bunu buldum
ASUS TUF Gaming VG27AQ3A 8K Fiyat
Klavyem yok klavye olarakda bunu buldum
ASUS ROG Strix Scope II RX Red Switch 3.5K Fiyat
Kasa bunu buldum
Corsair iCUE 3000D RGB Airflow USB 3.2 Mid Tower ATX 750W 80+ Bronze 5K Fiyat
İşlemci Soğutucu bunu buldum
Thermalright Peerless Assassin 120 SE WHITE ARGB TL-C12CW-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu 1.5K Fiyat
Anakart bunu buldum
ASUS Prime B650M-R 7200MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI mATX Anakart 6.5K Fiyat
Bu bulduğum parçalar bir hazır sistemde değiştirdiğim parçalar sistemde işlemci Ryzen 5 7500F ve RTX 4070 DUAl OC bulunuyordu RTX 4070TI Super Dualı böyle bir fiyata bulunca taksitli halde vazgeçtim ve tek tek toplamaya karar verdim sizden ricam parça önerisi özellikle işlemci ve parçaların peşin taksitle alınması önemli şimdiden teşekkürler.