Neler Yeni

70K tl'ye kasa önerisi

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,505
İsim
efe araci

Satriani

80+ Silver
Bence acelen yoksa stok gelmesini bekle ve şansa güzel stoklar gelirse belki bi' tık iyi fiyata ekran kartı bulursun.
Eğer oradan ufak bi' artış olursa da 9700X işlemciye bütçe koyarsın, o zaman böyle üzerine hindistan çevizi serpilmiş ve tahin dökülmüş Kemal Paşa tatlısı gibi olur. :kekw:

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,505
İsim
efe araci
iyi oldu hocam söylemeniz tam uyuyor bütçeme sağ olun gerçekten
rica ederim hocam
Bence acelen yoksa stok gelmesini bekle ve şansa güzel stoklar gelirse belki bi' tık iyi fiyata ekran kartı bulursun.
Eğer oradan ufak bi' artış olursa da 9700X işlemciye bütçen çıkarsa, böyle üzerine hindistan çevizi serpilmiş ve tahin dökülmüş Kemal Paşa tatlısı olur. :kekw:
arkadaşın dediği gibi de yapılabilir 9700x harbi çok iyi olur çünkü sistemi komple alıp ekran kartını bekletebilirsiniz ama daha da çok zamlanma ihtimali var o üzüyor dolar uçacak çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berkay Ersaraç
Eğer oradan ufak bi' artış olursa da 9700X işlemciye bütçe koyarsın, o zaman böyle üzerine hindistan çevizi serpilmiş ve tahin dökülmüş Kemal Paşa tatlısı gibi olur. :kekw:
hocam bu ülkede bişey ucuzlaması imkansız gibi bişey hiç beklemeden almak istiyorum hiç belli değil çünkü olacak şeyler

Satriani

80+ Silver
rica ederim hocam

arkadaşın dediği gibi de yapılabilir 9700x harbi çok iyi olur çünkü sistemi komple alıp ekran kartını bekletebilirsiniz ama daha da çok zamlanma ihtimali var o üzüyor dolar uçacak çünkü.
İşte işin sonunda bizim gibi olursun.
Hepsini aldık ekran kartımız yok, gündem karışık, öyle oturuyoruz. :ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bu ülkede bişey ucuzlaması imkansız gibi bişey hiç beklemeden almak istiyorum hiç belli değil çünkü olacak şeyler
Yani alabiliyorsan al zaten, benim anlattığım belki ufak bütçe oynamasıyla 9700X işlemci daha iyi olur.
Yoksa bu şekilde de alıp zaten uzun yıllar rahat kullanırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
berke erzan
ekran kartı fiyatları şuan şişik bence stok olsa 35-36lara bulunabilir ama tabi yanlış yönlendirmekte istemem dolar çok patlarsa sıkıntı

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berkay Ersaraç
İşte işin sonunda bizim gibi olursun.
Hepsini aldık ekran kartımız yok, gündem karışık, öyle oturuyoruz. :ROFLMAO:
durumlar kötü hocam en kısa zamanda alırsınız umarım

ekran kartı fiyatları şuan şişik bence stok olsa 35-36lara bulunabilir ama tabi yanlış yönlendirmekte istemem dolar çok patlarsa sıkıntı
öyle maalesef hiç bir kartta stok bulunmuyor nerdeyse

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
berke erzan
durumlar kötü hocam en kısa zamanda alırsınız umarım

öyle maalesef hiç bir kartta stok bulunmuyor nerdeyse
bende aynı ikilemdeyim şuan hatta 5070 ti ile 9070 xt arasında kararsızım bekliyorum bakalım

Satriani

80+ Silver
Bekle bekle, beklerken de kart alamayıp bi' gün powerbank alıyorum, bi' gün deterjan canım sıkılıyor. :kekw:
Ne zman siteye girsem, indirimli bi' şey var.

Top Bottom