tamam ama uygulama yanlış gösterir mi ki bakıp geliyorumHarddiskin üstünde yazar, orada yazana bak.
Gösterebilir, yazılım hatası olabilir.tamam ama uygulama yanlış gösterir mi ki bakıp geliyorum
Wd'nin sitesinde 7200rpm olarak gözüküyor. Hd sentinelden de bir bakabilir misin?ben göremedim ki rpm:7200 diye bir şey yok sadeece bu fotoya benzer tarih felan yazıyor Alıntıyı görüntüle
bakarımWd'nin sitesinde 7200rpm olarak gözüküyor. Hd sentinelden de bir bakabilir misin?
Wd'nin sitesinde 7200rpm olarak gözüküyor. Hd sentinelden de bir bakabilir misin?
Aslında 1tb'ın ederi o kadar oluyor. Yani 1tb aslında 1000gb olmuyor, onun farklı bir hesaplaması var googledan araştırıp bakabilirsin.bakarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
böyle gözüküyor doğru gittim sanırım birde neden 69 gb içinden gitmiş birde ismi samsung portable olarak geldi nedir o
peki şimdi bu hdd 7200 rpm mi iade etmeme gerek var mıAslında 1tb'ın ederi o kadar oluyor. Yani 1tb aslında 1000gb olmuyor, onun farklı bir hesaplaması var googledan araştırıp bakabilirsin.
Evet 7200rpm, iade etmene gerek yok bencepeki şimdi bu HDD 7200 rpm mi iade etmeme gerek var mı
aga bence deme korkutma ne yapmalıyım tam sonuç içinEvet 7200rpm, iade etmene gerek yok bence
Hiç bir şey. Kullanmaya devam et. O model harddisk 720rpm gözüküyor, yazılımın birinde 5400rpm yazıyor diye, şüpheye düşmene gerek yok.aga bence deme korkutma ne yapmalıyım tam sonuç için