Kripto Paralara Yatır Şimdi Sana Banko Coinler Söylerdim Ama Yatırım Tavsiyesine Girer Burda.S. A ayıptır söylemesi 730 TL var, euro yada dolara mı yoksa gram mı alayım?
(900e tamamlayıp gram)
Siz Bilirsiniz Dolar Altın Gibi Yatırımlarla Paranızı Katlayamassınız Sadece Değerini Korursunuz.Kripto istemiyorum.
Eğer Yinede Kendi Kriterlerinize Göre Yapıcaksanız Bu İşi En İyisi Altın Olur.Neye?
Kriptonun düşme ihtimali altına euroya göre çok çok fazla.Bu riske girmek istemiyor mantıklı bence.Siz Bilirsiniz Dolar Altın Gibi Yatırımlarla Paranızı Katlayamassınız Sadece Değerini Korursunuz.
Gram al.Altın hiçbir zaman değer kaybetmez.S. A ayıptır söylemesi 730 TL var, euro yada dolara mı yoksa gram mı alayım?
(900e tamamlayıp gram)
İşin Bilincinde Olursan Ve Analizini İyi Yaparsan Kazanırsın. Ekstradan Risk Almadan Kanazç Olmuyor.Kriptonun düşme ihtimali altına euroya göre çok çok fazla.Bu riske girmek istemiyor mantıklı bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gram al.Altın hiçbir zaman değer kaybetmez.
Hocam 900 tl için sürekli kafayı oraya vermek mantıksız olur bence.Benim kişisel görüşüm bu.İşin Bilincinde Olursan Ve Analizini İyi Yaparsan Kazanırsın. Ekstradan Risk Almadan Kanazç Olmuyor.