Yakışan
80+
- Reaksiyon skoru
- 41

Bende https://www.asus.com/displays-desktops/monitors/gaming/vg248qg/techspec/ Bu model var. 5-6 yıl önce sırf oyun için TN panel almıştım. Fakat şuan pek competitive oynamıyorum. Bununla arasında çok fark varmıdır ?Rehberde değinmediğim, değinmeye gerek bile olmayan bir model. 230 nit parlaklıği var. Azıcık düzgün işik alan bir odada gündüz ekranı göremezsiniz.
Not: tüm incelemelerde bu değerde çikmış. Bir-iki şansa denk gelme değil.
Satıcısına ve fiyatına bağli olarak Philips 27M2N5500, MSI G274QPF E2 ya da AOC Q27G4X'den birini tercih edin.Rehber - 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)
Başka bir konuda @B1L0 modumuz öneri istemişti. Baktım bu segment için komple rehber olmuş ve herkes özelden/konudan bu segment için öneri istiyor bende. Bari ayrı konuda rehber olarak paylaşayım dedim. Kopyala yapiştır yapıyorum. İyi okumalar. ----- Modumuza özel içeriğimize geçelim: Edit: bu...forum.donanimarsivi.com
Hız olarak da renk olarak da (Parlaklığın yeterli olduğu ortamlarda) iyi bir monitör bu. Elinizdeki çok eski TN'den iyidir elbette. Ama sıfir aliyorsanız tercihiniz olmasın.Bende https://www.asus.com/displays-desktops/monitors/gaming/vg248qg/techspec/ Bu model var. 5-6 yıl önce sırf oyun için TN panel almıştım. Fakat şuan pek competitive oynamıyorum. Bununla arasında çok fark varmıdır ?
laptobum 250 nit ve ben %30 parlaklıkta kullanıyorum bana yeterli geliyor.Rehberde değinmediğim, değinmeye gerek bile olmayan bir model. 230 nit parlaklıği var. Azıcık düzgün işik alan bir odada gündüz ekranı göremezsiniz.
Not: tüm incelemelerde bu değerde çikmış. Bir-iki şansa denk gelme değil.
Satıcısına ve fiyatına bağli olarak Philips 27M2N5500, MSI G274QPF E2 ya da AOC Q27G4X'den birini tercih edin.Rehber - 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)
Başka bir konuda @B1L0 modumuz öneri istemişti. Baktım bu segment için komple rehber olmuş ve herkes özelden/konudan bu segment için öneri istiyor bende. Bari ayrı konuda rehber olarak paylaşayım dedim. Kopyala yapiştır yapıyorum. İyi okumalar. ----- Modumuza özel içeriğimize geçelim: Edit: bu...forum.donanimarsivi.com