Neler Yeni

75 TL ye Kadar Oyun Tavsiyesi

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik

Extra istersen:

Hepsi kalite dolu, muq grafikli, hikayeli, rpg, aksiyon, macera, bulmaca dolu. Genel olarak 2016 - 2018 arası olduğundan çok ucuzlar. Çök hemen!
Ark var, batma paketini ekledim diğer ikisi benlik değil. Crysis paketine acaba diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

detroit alınabilir.
Oynayanlar pek beğenmediğini söylüyor ben de biraz ön yargılıyım demosunu oynadım ve kamera açısı vs bana ters

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Ark var, batma paketini ekledim diğer ikisi benlik değil. Crysis paketine acaba diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oynayanlar pek beğenmediğini söylüyor ben de biraz ön yargılıyım demosunu oynadım ve kamera açısı vs bana ters
Disco elsyimu bende sevmem çünkü RPG ile aram yok. Arkham seversin zaten. MSG 5 de çok çok benzer tema. Gerçekten hayır deme al al!

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Karar veremıyordum artık daha cok karar veremıyorum eyw
Knk Sekiro ve Elden Rİng Souls like oyunlar. İkisininde olayı kısmen aynı. Öl öl doğ kes = Başarı. Sekiro daha ucuz ama Elden ring parasın kesin değecek bir oyun. Kış indirimlerini bekle, çok yok zaten. O zamanlarda belki kısmetin açık olur da 200 TL ye bulursun. Dediğim gibi olursa anında çök.

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Oyun 43 lira acaba onu alana kadar crysis remastered paketi var 80 lira 1 2 3 ve hunt showdown alınır mı ki değer mi
Aynı kategoride oyunlar değiller, Hunt: Showdown vahşi batı temalı, boss kesmeli battle-royal bi oyun. Tek oyunculu oyunları sevmediğim için Crysis hakkında yorum yapamam. Bana kalsa 1 tane Crysis alacağıma 10 tane Hunt alırım yani, öyle diyeyim.

Kerem gök

80+ Silver
yazmayı unutmuşum, subnautica yoksa eğer kesinlikle 2 oyunu da al. oynamaktan asla bıkmadığım oyunlardandır kendisi, eğer sorun olursa sorabilirsin

Strelok

80+ Silver

Extra istersen:

Hepsi kalite dolu, muq grafikli, hikayeli, rpg, aksiyon, macera, bulmaca dolu. Genel olarak 2016 - 2020 arası olduğundan çok ucuzlar. Çök hemen!
S.T.A.L.K.E.R Koymamışsın kardeşim ayıp ettin

Strelok

80+ Silver
Oynamadığım için yorum yapamayacağım. Hem benzeri Left 4 dead var. Bence kesin daha iyidir.
My Reaction To This Information:

1669226739614.png

Top Bottom