Neler Yeni

750.000 TL Araba Önerisi Hk.

Feyzoş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Feyzan Mutluay

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Mustafa TURNA
Uygunsuz Dil
asıl aklı olan sizin gibi düşünmeyip tasarruf yapar. konu sadece tasarrufta değil. 100km de 3/3,5 litre yakan bir araba 1400 km yol gidebiliyorken 7 litre yakan bir araç 600-700 km yol yapabiliyor.
hangi araba yari yarıya yakıyor yarım akıllı
ekstra olarak öyle bir araba için en az muadilinden 100k fazla veriyorsunuz sıfır arabada 100k parayı anca 400k km'de falan amorte edecek ben bı arabaya en fazla 2sene biniyorum sıfır alip

crabman

80+ Bronze
hangi araba yari yarıya yakıyor yarım akıllı
ekstra olarak öyle bir araba için en az muadilinden 100k fazla veriyorsunuz sıfır arabada 100k parayı anca 400k km'de falan amorte edecek ben bı arabaya en fazla 2sene biniyorum sıfır alip
ilk önce laflarınıza dikkat edin. kullandığım araç 100 kilometrede 3 litre yakıyor. deneyimlerimden konuşuyorum. ve yaptığınız yorumlar sadece öznel. herkes siz değil ki bir arabaya 2 yıl binip satacak. muadillerinden 100k fazla falan da vermiyorsunuz. oturup biraz araştırırsanız muadillerinden daha ucuza daha az yakan araçlar bulabilirsiniz.

Musty?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Mustafa TURNA
ilk önce laflarınıza dikkat edin. kullandığım araç 100 kilometrede 3 litre yakıyor. deneyimlerimden konuşuyorum. ve yaptığınız yorumlar sadece öznel. herkes siz değil ki bir arabaya 2 yıl binip satacak. muadillerinden 100k fazla falan da vermiyorsunuz. oturup biraz araştırırsanız muadillerinden daha ucuza daha az yakan araçlar bulabilirsiniz.
güçlü araba değildir

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Burak

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Ya aracın küçük veya hibrit onun harici 3litre yakan dizel görmedim.
Baktığın zaman evet benzinli motor ve dizel motorlar arasında fark var sadece 2.elde hissedilmiyor o yüzden yok diyorsunuz.Örnek olarak sıfır araçlarda aynı paket sadece motor farkı olan araçlarda dizelin fiyat farkını net bir şekilde görürsünüz.
Tabi dizel daha ucuz yakıyor fakat uzun kullanımda şartlar dengeleniyor en azından dengelenmese bile arada olan fiyat farkı bir hayli düşüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

e 3 litre yakan arabadan ne bekliyorsunuz ki? en fazla 200 yapar. ama torku fazla. ayrıca muadilleride çok güçlü olmuyor. 3 litre yakan 200 gidiyorsa muadili 210 gider.
Hangi araç ?

crabman

80+ Bronze
Ya aracın küçük veya hibrit onun harici 3litre yakan dizel görmedim.
Baktığın zaman evet benzinli motor ve dizel motorlar arasında fark var sadece 2.elde hissedilmiyor o yüzden yok diyorsunuz.Örnek olarak sıfır araçlarda aynı paket sadece motor farkı olan araçlarda dizelin fiyat farkını net bir şekilde görürsünüz.
Tabi dizel daha ucuz yakıyor fakat uzun kullanımda şartlar dengeleniyor en azından dengelenmese bile arada olan fiyat farkı bir hayli düşüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi araç ?
Volkswagen Polo 1.4 TDI
uzun süredir aracın sahibiyim. 100 kilometrede 3 litreye güzel kullanılırsa ulaşılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,059,198
Üyeler
168,259
Son üye
ytghjkmn876
Top Bottom