Piyasa (!)Kullanım amacın ne olacak
Babama prelude alalım diyorum ama babam linea hastası nabacan hayatPiyasa (!)
Linea ne la 100km ömrü varBabama prelude alalım diyorum ama babam linea hastası nabacan hayat
2012'de sıfır Linea almıştık. 2020'ye kadar 20k falan gittik babam gezmeyi çok sevmediği için sürmüyordu. Arada sırada yemeğe falan gidiyorduk. 2020'den sonra annem ehliyet aldı o da babamın tersine gezmeyi seviyordu. o 2021'in sonuna kadar 55k falan yaptı arabayı sonra o sıralarda annem 3008'i görüp aşık olmuş biraz borca girerek Lineayı da satarak aldı. Annem de babama arabasını kullandırtmıyor. Kendime araba alacağım diyor. Alırsam yine Linea falan alırım diyor da ben diyorum lancer var prelude var impreza var bunlardan alalım diye ikna etmeye çalışıyorum. Zaten alabilmemiz için daha çok var inşallah fikri değişir.Linea ne la 100km ömrü var
krebütçeyi biraz arttın sandero stepway falan alın bence, en azınden yeni model satarken kredi vs de çıkar. Yada jetta bakın
aile içinde kullanılıcak teneke arabalara o parayı vermem şöyle jetta olabilir corolla olabilirbütçeyi biraz arttın sandero stepway falan alın bence, en azınden yeni model satarken kredi vs de çıkar. Yada jetta bakın
Jetta flan alsın bari yada golf2012'de Linea almıştık 0 2020'ye kadar 20k falan gittik babam gezmeyi çok sevmediği için sürmüyordu. Sırada yemeğe falan gidiyorduk. 2020'den sonra annem ehliyet aldı o da babamın tersine gezmeyi seviyordu. o 2021'in sonuna kadar 55k falan yaptı arabayı sonra o sıralarda annem 3008'i görüp aşık olmuş biraz borca girerek Lineayı da satarak aldı. Annem de babama arabasını kullandırtmıyor. Kendime araba alacağım diyor. Alırsam yine Linea falan alırım diyor da ben diyorum lancer var prelude var impreza var bunlardan alalım diye ikna etmeye çalışıyorum. Zaten alabilmemiz için daha çok var inşallah fikri değişir.
2015 2016 model mondeolara da bakabilirsinizkre
aile içinde kullanılıcak teneke arabalara o parayı vermem şöyle jetta olabilir corolla olabilir
Zaten araba alırsa ondan çok ben kullanırım o yüzden beni dinler diye düşünüyorum. Sunum hazırlayıp sunacağımJetta flan alsın bari yada golf