Neler Yeni

750-800K Araba Önerisi

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
Kullanım amacın ne olacak

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Berkecan Ergin
bütçeyi biraz arttın sandero stepway falan alın bence, en azınden yeni model satarken kredi vs de çıkar. Yada jetta bakın

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
Linea ne la 100km ömrü var
2012'de sıfır Linea almıştık. 2020'ye kadar 20k falan gittik babam gezmeyi çok sevmediği için sürmüyordu. Arada sırada yemeğe falan gidiyorduk. 2020'den sonra annem ehliyet aldı o da babamın tersine gezmeyi seviyordu. o 2021'in sonuna kadar 55k falan yaptı arabayı sonra o sıralarda annem 3008'i görüp aşık olmuş biraz borca girerek Lineayı da satarak aldı. Annem de babama arabasını kullandırtmıyor. Kendime araba alacağım diyor. Alırsam yine Linea falan alırım diyor da ben diyorum lancer var prelude var impreza var bunlardan alalım diye ikna etmeye çalışıyorum. Zaten alabilmemiz için daha çok var inşallah fikri değişir.

Reindi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçeyi biraz arttın sandero stepway falan alın bence, en azınden yeni model satarken kredi vs de çıkar. Yada jetta bakın
kre
aile içinde kullanılıcak teneke arabalara o parayı vermem şöyle jetta olabilir corolla olabilir

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
2012'de Linea almıştık 0 2020'ye kadar 20k falan gittik babam gezmeyi çok sevmediği için sürmüyordu. Sırada yemeğe falan gidiyorduk. 2020'den sonra annem ehliyet aldı o da babamın tersine gezmeyi seviyordu. o 2021'in sonuna kadar 55k falan yaptı arabayı sonra o sıralarda annem 3008'i görüp aşık olmuş biraz borca girerek Lineayı da satarak aldı. Annem de babama arabasını kullandırtmıyor. Kendime araba alacağım diyor. Alırsam yine Linea falan alırım diyor da ben diyorum lancer var prelude var impreza var bunlardan alalım diye ikna etmeye çalışıyorum. Zaten alabilmemiz için daha çok var inşallah fikri değişir.
Jetta flan alsın bari yada golf

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Berkecan Ergin
Yatırım için dedin o yüzden diyorum, otomatik sandero stepway alırsın iadere eder aileyi, satarkende araç 5 yaşını geçmediğinden dolayı alacak kişi üzerine kredide kullanabilir kolay satarsın. Jetta bakarsan kilometre yüksek olur. 1.33 corollalar çok kötü. 1.4 d4d otomatik belki corolla alabilirsin onun dışında da çok seçenek yok.Ama araç çoğunlukla yatacaksa otomatik yeni model b segment araçlar bence daha mantıklı

Top Bottom