Yaptım 2 hafta önce 10 dk ama bir şey çıkmadı. Tekrar yapayım mı ?Octt testinde power testi yaptınız mı?
30 dakika yapın eğer sorun yok ise psudan değildirYaptım 2 hafta önce 10 dk ama bir şey çıkmadı. Tekrar yapayım mı ?
Sorun psu olmayabilir.Kernel Power 41 hatası aldığım için PSU'yu değiştirme kararı aldım. Galiba 2018'den beri FSP Hydro G 750W 80+Gold kullanıyorum. Öneriniz var mı hangi marka almalıyım?
Not: RTX 3080, i7 8700K için.
Peki sorun neyde olabilir ? Çünkü sistemimde bir değişiklik olmadı.Sorun psu olmayabilir.
İlla psu isterseniz https://www.akakce.com/power-supply...-hp1-j800gd-f12s-800-w-fiyati,1093205688.html
Ayrıca monitörünüz 2k mı 2k ise darboğaz yaşıyor musunuz?
Ekran kartınızın ddu ile sürücüsünü kaldırıp bir önceki sürümünü deneyin. Varsa herhangi bir oc onları da default alın. Furmark benzeri ekran kartı testlerinde çökme, hata devam ediyorsa sorunlu gpu olabilir.Peki sorun neyde olabilir ? Çünkü sistemimde bir değişiklik olmadı.
Yok ben oc yapmadım geldiği gibi kullanıyorum.Ekran kartınızın ddu ile sürücüsünü kaldırıp bir önceki sürümünü deneyin. Varsa herhangi bir oc onları da default alın. Furmark benzeri ekran kartı testlerinde çökme, hata devam ediyorsa sorunlu gpu olabilir.
Ha birde occt power testinin sonuçlarını paylaşırsanız çok iyi olur. Çıkışlarda dalgalanma varsa görürüz.
DDU ile kaldırıp son sürümü manuel olarak kurdum NVIDIA APP bile yok şuan.Ekran kartınızın ddu ile sürücüsünü kaldırıp bir önceki sürümünü deneyin. Varsa herhangi bir oc onları da default alın. Furmark benzeri ekran kartı testlerinde çökme, hata devam ediyorsa sorunlu gpu olabilir.
Ha birde occt power testinin sonuçlarını paylaşırsanız çok iyi olur. Çıkışlarda dalgalanma varsa görürüz.
Yazdığımı tekrar yazıyorum hocam.Aynen hocam ekran 2k darboğaz var ama aşırı değil zaten 3080 çıktığından beri kullanıyorum böyle bir problem yaşamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok ben oc yapmadım geldiği gibi kullanıyorum.
DDU ile kaldırıp son sürümü manuel olarak kurdum NVIDIA APP bile yok şuan.
Ramlari değiştirmiştim ondan olabilir diye eskisini taktım hala aynı hatayı veriyor.
Hocam temizliği yaptım MX6 macun sürdüm BİOS pilini söküp taktım fakat 90 dereceyi gördü yine de ama kapanma olmadı şimdilik.Yazdığımı tekrar yazıyorum hocam.
Ddu ile kaldırdıktan sonra son sürümü değil önceki sürümleri deneyin.
Occt power testi deneyin, sonuçları paylaşın. Monitoring üzerinden
Hocam yok devam ediyor aynı sorun. Karnel Power 41 hatası alıyorum.Yazdığımı tekrar yazıyorum hocam.
Ddu ile kaldırdıktan sonra son sürümü değil önceki sürümleri deneyin.
Occt power testi deneyin, sonuçları paylaşın. Monitoring üzerinden