Dostlar soru yukarıda daha aşşağı bir fiyat olur mükemmel olur internet hızım 50 mb 8 upluod aklıma bu var bu fiyattan fazlasına çıkamam maximum 850ye çıkarım
Ben kullanıyorum gayet memnunum alabilirsin. (Birebir değiştirme kampanyası vardı yanlış hatırlamıyorsam..)Hocam DSL-AC51 modeline bakabilirsiniz.
Hocam DSL-AC51 modeline bakabilirsiniz.
kanka eminmisiniz alıyorum şimdi hoşuma gittiBen kullanıyorum gayet memnunum alabilirsin. (Birebir değiştirme kampanyası vardı yanlış hatırlamıyorsam..)
tenda kullanıyorum çok memlunum evin her köşesinde çekiyor 140metre kare ev modem evin ortasında degilkanka eminmisiniz alıyorum şimdi hoşuma gitti
anladım dostlar tavsiyelere açığım bu gün içinde almayı planlıyorumtenda kullanıyorum çok memlunum evin her köşesinde çekiyor 140metre kare ev modem evin ortasında degil
bunu bende gördüm ama bütçe biraz fazla oluyorBütçenizi biraz daha artırabilirseniz bu modem çok iyi. 2 senedir kullanıyorum. Hız, ping ve çekim alanı olarak şahane bir modem.
Bu modemi şuan kullanıyorum sıkıntı yaşamadım sadece biraz ısınıyor o kadarDostlar soru yukarıda daha aşşağı bir fiyat olur mükemmel olur internet hızım 50 mb 8 upluod aklıma bu var bu fiyattan fazlasına çıkamam maximum 850ye çıkarım
Anladım kanka sağol keşke bie kaç kişi daha ilgilense konuyla çok kararsızımBu modemi şuan kullanıyorum sıkıntı yaşamadım sadece biraz ısınıyor o kadar
Sana şöyle söyleyeyim turknet çalışanı evime gelmişti keşke bu modemi almasaydin demişti neden dedim tp link felan alsaydın demişti markasından dolayı galiba ama ben memnunum arkadaşım da aldı oda memnunAnladım kanka sağol keşke bie kaç kişi daha ilgilense konuyla çok kararsızım
Ben de arkadaşın attığı modemi kullanıyorum. Çok memnunum tavsiye ederim. Modem zırt pırt değiştirdiğimiz bir şey olmadığından alırken iyi düşünmek gerek.Bütçenizi biraz daha artırabilirseniz bu modem çok iyi. 2 senedir kullanıyorum. Hız, ping ve çekim alanı olarak şahane bir modem.
gereksiz konusmusSana şöyle söyleyeyim turknet çalışanı evime gelmişti keşke bu modemi almasaydin demişti neden dedim tp link felan alsaydın demişti markasından dolayı galiba ama ben memnunum arkadaşım da aldı oda memnun