Zaten Cooler Master tavsiyemdir yazdim amaKötü sensör. Kronik sorunlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
50 TL ucuza Mm711 daha iyi
Tamam kimse seni sorguya çekmiyor dostum. Model O alınmaz ama eklemeye gerek yok.Zaten Cooler Master tavsiyemdir yazdim ama
MM711Max 750 mouse önerisi fps oyunları oynuyorum genelde (mouse'un yaninda 2 tuş olmalı)
küçük gelebilir itopyada 750ye pulsefire haste vardı ona bak fiyata aldanıp model o alma sakınElim 19 cm sorun olur mu
.
yok o diğer rengi 750 olanın stoğu bitmiş istanbul yada ankarada oturuyorsan mağazada var gözüküyor renge çok takılmıyorsan amazondaki hasteden al amazon olması da artı olur senin için1700 TL olmuş
Renk sorun değil bakıyım Biyok o diğer rengi 750 olanın stoğu bitmiş istanbul yada ankarada oturuyorsan mağazada var gözüküyor renge çok takılmıyorsan amazondaki hasteden al amazon olması da artı olur senin için
Oda 1000tlyok o diğer rengi 750 olanın stoğu bitmiş istanbul yada ankarada oturuyorsan mağazada var gözüküyor renge çok takılmıyorsan amazondaki hasteden al amazon olması da artı olur senin için
yukarıda linki atılmıştı. mm711 çok daha f/p ama eline göre küçük gelir büyük ihtimalRenk sorun değil bakıyım Bi
Renk sorun değil bakıyım Bi
Oda 1000tl
Hocam arkadaş claw tutuyor bence küçük gelmez.küçük gelebilir itopyada 750ye pulsefire haste vardı ona bak fiyata aldanıp model o alma sakın